about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تماس تلفنی، موثرتر از بدافزار

هر ساله در همایش امنیتی DEFCON، مسابقات CTF از پرطرفدارترین رویدادها است. در دوره‌ی ۲۱ این همایش نیز ۱۰ نفر مرد و ۱۰ نفر زن خود را علیه ۱۰ شرکت بزرگ آزمودند.

موسسه خبری سایبربان: هر ساله در همایش امنیتی DEFCON، مسابقات CTF از پرطرفدارترین رویدادها است. در دوره‌ی ۲۱ این همایش نیز ۱۰ نفر مرد و ۱۰ نفر زن با سطح مهارت‌های مختلف، توانایی‌های خود را علیه ۱۰ شرکت بزرگ، شامل اپل، بوئینگ، اگزان، جنرال داینامیکس و جنرال الکتریک آزمودند.

اکنون پس از گذشت مدتی از این مسابقات، نتایج کامل آن منتشر شده است که نشان می‌دهد اوضاع امنیتی این شرکت‌ها چندان مناسب نیست.

به گفته‌ی کریس هادنگی، از متخصصان مشهور مهندسی اجتماعی: «در حالی که کیفیت و آمادگی شرکت‌کنندگان در این مسابقات هر لحظه در حال افزایش است، شرکت‌ها هیچ پیشرفت چشمگیری جهت امنیت اطلاعات موجود در اینترنت و آموزش و آماده‌سازی کارمندان جهت مقابله با مهندسان اجتماعی ماهر نداشته‌اند. به عنوان مثال یکی از شرکت‌کنندگان توانست به یک سند مربوط به بخش پشتیبانی یک شرکت دسترس پیدا کند که حاوی اطلاعات لازم جهت ورود به پرتال کارمندان شرکت بود. این مسأله ناامیدکننده است که پس از سال‌ها حمله و هشدار، این اطلاعات ارزشمند هنوز به آسانی قابل دسترسی و سوءاستفاده هستند.»

در مسابقات SECTF شرکت‌کنندگان تلاش می‌کنند به دنبال «پرچم» بگردند؛ یعنی اطلاعات خاصی که می‌توان از آن‌ها برای نفوذ موفقیت‌آمیز به شرکت‌ها استفاده کرد. در بخش اول مسابقه، به شرکت‌کنندگان دو هفته زمان داده می‌شود تا تنها با استفاده از گوگل، LinkedIn، فلیکر، فیسبوک، توییتر، وبگاه شرکت و سایر وبگاه‌ها، به جمع‌آوری اطلاعات در مورد اهداف خود بپردازند. در این مرحله‌ی جمع‌آوری اطلاعات، شرکت‌کنندگان اجازه دارند تا حد امکان به یافتن پرچم‌های از پیش تعیین‌شده بپردازند، اما اجازه‌ی تماس گرفتن با شرکت یا کارکنان آن را ندارند.

پس از آن مرحله‌ی تماس گرفتن با شرکت در طی کنفرانس DEFCON صورت گرفت. در این بخش مسابقه، مهندسان اجتماعی با استفاده از اطلاعات جمع‌آوری شده در مرحله‌ی قبل، با کارکنان شرکت تماس گرفتند تا اطلاعات بیشتری کسب کنند.

دو مورد از بیشترین پرچم‌های یافته‌شده، مرورگر و سامانه‌ی عامل شرکت‌های هدف بود. با این دو قطعه اطلاعات، آسانترین راه برای نفوذ به شبکه، یک رایانامه‌ی فیشینگ خواهد بود که یا حاوی بدافزار بوده و یا دریافت‌کننده‌ی آن را به وبگاهی مخرب هدایت کرده و در نهایت از آسیب‌پذیری‌های مرورگر و یا سامانه‌ی عامل سوءاستفاده کند.

علاوه بر این، پرچم‌های یافته شده در مرحله‌ی جمع‌آوری اطلاعات می‌توانند برای ایجاد سناریوهای قوی – مانند جا زدن خود به عنوان یکی از کارمندان بخش نظافت – برای دسترسی به محل دفتر و جمع‌آوری اطلاعاتی که در محل امن قرار ندارند، استفاده شوند. همچنین قابل ذکر است که تمام پرچم‌های از پیش تعیین‌شده، در طی مسابقه توسط حداقل یکی از شرکت‌کنندگان یافته شدند.

هادنگی همچنین افزود: «بر اساس تمام داده‌ها و مشاهدات ما، می‌توان نتیجه گرفت که مهندسی اجتماعی هنوز خطر امنیتی بزرگی برای شرکت‌ها محسوب می‌شود. این پنجمین سال متوالی است که این مسابقات را برگزار می‌کنیم، و علی‌رغم رخنه‌های امنیتی بزرگ و متعدد در بخش تجاری، هیچ پیشرفت قابل توجهی در بهبود بعد انسانی امنیت سامانه‌ها شاهد نبوده‌ایم. هدف ما همیشه، امنیت از طریق آموزش، بوده و خواهد بود.»

مسابقات SECTF برای افزایش آگاهی در مورد تهدید مداوم از سوی مهندسان اجتماعی و نمایش زنده‌ی تکنیک‌ها و تاکتیک‌های مورد استفاده توسط مهاجیمن برگزار می‌شود.

تازه ترین ها
توسعه
1404/02/14 - 14:21- سایرفناوری ها

توسعه بلاک‌چین در بخش‌های مختلف شهر پکن

پکن، طرح بلاک‌چین را برای افزایش یکپارچگی صنعت و در بخش‌های مختلف راه‌اندازی کرد.

کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.