about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تلگرام پناهگاه امن مجرمان

پیام رسان تلگرام به بستری امن برای مجرمان سایبری تبدیل شده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ پژوهشگران برجسته در زنجیره تامین امنیت چک پوینت (Check Point) اظهار داشتند مجرمان سایبری برای تبادل اطلاعات، استخدام همکاران جدید و  گریز از مقامات دولتی به پیام رسان فراگیر تلگرام رو آورده اند.

دلیل انتخاب تلگرام توسط مجرمان، موفقیت سازمان های انتظامی در جلوگیری از فعالیت بازار و تالارهای گفتگوی وب تاریک (Dark Web) است. دسترسی به شبکه اجتماعی یاد شده آسان بوده و ویژگی های امنیتی قابل توجهی را ارائه می دهد، از این رو برخی از گروه های گفتگو در بستر آن به گزینه قابل اعتمادی برای فوروم های وب تاریک تبدیل شده است.

تلگرام یک پیام رسان رمزنگاری شده با 200 میلیون کاربر فعال است. در این پیام رسان افراد می توانند به صورت انفرادی و گروهی با یکدیگر گفتگو کنند. مجرمان سایبری  نیز از غائله مستثنی نیستند و به راحتی می تواند در بستر امن و رمز نگاری شده این پیام رسان اطلاعات خود را در اختیار یکدیگر قرار دهند. این در حالی است که در گذشته، برای حصول اطمینان از پنهان ماندن هویت فرد در وب تاریک، مجرمان مجبور بودند مراحل متعددی را از طریق بستر تور (TOR) طی کنند.

پیام هایی که در کانال های میزبان مجرمان سایبری به اشتراک گذاشته می شود شامل دعوت به همکاری از کارمندان شرکت های و بانک ها برای دسترسی به اطلاعات حساس و داخلی می شود. یکی از پیشنهادات شغلی چشمگیر در این کانال ها دعوت به همکاری از کارمندان شرکت خدمات مالی (Western Union) یا (Money Gram) با دسترسی به سامانه های اختصاصی  بوده است. گفته شده که به این کارمندان روزانه هزار دلار پرداخت می شود. 

از دیگر فعالیت های نامشروع در کانال های تلگرام  جعل اسناد حقوقی است. اسناد تقلبی شامل کارت شناسایی، پاسپورت، اسناد بانکی و غیره می شود. در یکی از کانال های این پیان رسان ادعا شده اعضای آن با پلیس راهنمایی و رانندگی روسیه ارتباط نزدیکی داشته و توانایی صدور هرگونه گواهینامه رانندگی را دارند.

اگرچه پیام رسان ها با ارائه بستر امن برای حفاظت از حریم خصوصی افراد به عنوان بخشی از زندگی اجتماعی افراد به شمار می روند؛ اما از طرف دیگر، این راحتی باعث شده تا مجرمان در این چارچوب بدون هیچ نگرانی و دغدغه ای فعالیت های خود را گسترش دهند. 

گفتنی است که یکی از دلایل اقدام به فیلترینگ تلگرام توسط دولت های روسیه و ایران جلوگیری از گسترش جرم در چارچوبی رمزنگاری بدون حضور سازمان نظارتی شده است. دلیل دیگر و حتی مهم تر، عدم همکاری پاول دوروف، مدیر عامل و مالک اصلی این پیام رسان در ارائه اطلاعات و داده های مربوط به افراد فعال در این حوزه ها برای پیگیری های قضائی است. این موضوع باعث ایجاد ابهاماتی از این قبیل می شود که آیا وی با امتناع از این کار به منافع مادی و معنوی خاصی دست پیدا کرده است؟
 

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.