about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

حساب توییتری تلگرام با تمسخر واتساپ، تمرکز خود بر ارائه‌ی قابلیت‌های کاربردی را به رخ کشید. واتساپ به‌تازگی برگزاری نظرسنجی را امکان‌پذیر کرده است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ واتساپ که لقب پراستفاده‌ترین پیام‌رسان دنیا را یدک می‌کشد، قطعاً پرکاربردترین نیست. این پیام‌رسان که اکنون بیش از دو میلیارد کاربر فعال ماهانه دارد، همچنان قابلیت‌های متنوعی ارائه نمی‌دهد. از طرفی تلگرام با بیش از ۷۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه، به‌لطف ارائه‌ی قابلیت‌های متنوع در هر به‌روزرسانی جدید، به محبوبیت قابل توجهی دست پیدا کرده است.

تلگرام اواخر سال ۲۰۱۸ قابلیت نظرسنجی را به گروه‌ها و کانال‌ها اضافه کرد، بااین‌حال واتساپ تا قبل از به‌روزرسانی جدیدش چنین قابلیتی ارائه نمی‌داد. در واکنش به این اتفاق، تلگرام با یک میم معروف، واتساپ را به سخره گرفت.
تلگرام افزون‌بر فراهم‌کردن بستری برای چت‌های دونفره و گروهی، ساخت کانال را نیز امکان‌پذیر می‌کند و در نسخه‌ی رایگان میزبان قابلیت‌های پرشماری است. این پیام‌رسان نسخه‌ی اشتراکی نیز دارد که با تهیه‌ی آن محدودیت آپلود فایل کاهش می‌یابد و یک‌سری مزایای اختصاصی مثل ایموجی‌های متحرک ارائه می‌شود.

واتساپ تا حد زیادی بر سادگی تمرکز کرده است. پیام‌رسان تحت مالکیت متا در هر به‌روزرسانی قابلیت‌هایی را اضافه می‌کند که بسیار ساده‌اند و این سؤال را در ذهن ایجاد می‌کنند که چرا اضافه شدن قابلیت‌هایی مثل نظرسنجی تا این حد به طول انجامیده است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد