تلگرام، کانون فروش حساب های مالی سرقت شده توسط مجرمین سایبری
به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققین شرکت امنیت سایبری Cybersixgill (سایبر سیکسگیل) مدعی هستند تلگرام به طور فزاینده ای به منظور راه اندازی کانال های زیرزمینی و فروش جزئیات مالی به کاربران (با نام های مستعار) مورد سوءاستفاده مجرمین سایبری قرار گرفته است.
با توجه به سخت گیری های کم تر تلگرام در بحث محتوا، مجرمین سایبری سوء استفاده از این پلتفرم و پیشبرد اهداف شرورانه خود در آن را راحت تر می دانند.
بی شک ایجاد یک کانال تلگرام نسبت به ساخت یک وب سایت تاریک جدید، راحت تر و به صرفه تر است. علاوه بر آن، طول عمر این کانال ها خیلی کوتاه تر از وبسایت های تاریک است. همین موضوع، کار شناسایی و ردیابی آن ها را سخت خواهد کرد.
بر اساس گزارشات، اگرچه میزان فروش کلی حساب های مالی در تلگرام کاهش داشته اما همچنان یک معضل بزرگ محسوب می شود.
حساب های پی پال، چِیس و وسترن یونیون به ترتیب، بیشترین موارد به فروش گذاشته شده در این کانال ها هستند. مهاجمین با استفاده از حساب های سرقت شده پی پال می توانند حساب های مردم را به صورت مستقیم خالی کنند. خریداران این حساب ها برای خرید ارزهای دیجیتال و پول شویی از آن ها استفاده می کنند.
از دیگر مواردی که در این کانال های تلگرامی به فروش می رسد می توان به کارت های بانکی، داده های احراز هویت بانکی، دسترسی شبکه، پایگاه های داده سرقت شده و.. اشاره کرد.