about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

یک سازمان امنیتی جمهوری چک مدعی است حزب الله، گوشی های تلفن همراه کاربرانی را از سراسر دنیا هک کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ بر اساس ادعای سازمان اطلاعات امنیتی جمهوری چک، هکرهای حزب الله با استفاده از تکنیک کت فیشینگ (catfishing) در رسانه های اجتماعی، تلفن های همراه کاربرانی از سراسر جهان را هک کرده اند.

این سازمان اطلاعاتی مدعی است که اپراتورهای حزب الله با استفاده از تصویر یک خانم جذاب در بستر فیسبوک، کاربران را به دانلود نرم افزاری که تصویر خصوصی تر این زن را نشان می دهد، ترغیب می کردند.

کاربران با دانلود و نصب این نرم افزار، به صورت خودکار امکان دسترسی به اطلاعات GPS، تصاویر، فهرست دفترچه تلفن و ارتباطات خود را به هکرها می دادند. به علاوه هکرها می توانستند با فعال کردن میکروفن تلفن همراه آلوده، از این دستگاه به عنوان یک ابزار جاسوسی استفاده کنند.

سازمان اطلاعاتی جمهوری چک در ادامه مدعی شد از آنجایی که هدف اصلی این هکرها بیشتر کاربران اروپایی و آمریکایی بوده است، این کشور با دیگر شرکای بین المللی خود تلاش می کنند تا فعالیت این گونه اقدامات جاسوسی را متوقف کنند.

میروسلاو مارس (Miroslav Mares)، یکی از اساتید دانشگاه ماسریک (Masrayk University) جمهوری چک در این باره اظهار داشت:

جمهوری چک، طی سال های طولانی به عنوان یکی از هم پیمانان اسرائیل و ایالات متحده تلقی شده و همچنین فعالیت های متعددی علیه حزب الله لبنان اجرا کرده است. کشور ما طی 10 سال گذشته در حوزه دیپلماتیک تلاش های فراوانی برای افزودن نام حزب الله به لیست گروه های تروریستی اتحادیه اروپا داشته است.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.