about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

علاوه بر تلفن های تاشو و همچنین کشویی از یک سری دوربین‌های تحت پنل نیز رونمایی می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ سامسونگ ریسک بزرگی را روی محصولات تاشو پذیرفته است. گزارش شده است این شرکت فناوری کره جنوبی قصد دارد سری گوشی‌های تاشو را به اندازه سری گلکسی نوت تولید کند که این میزان بیش از ۱۰ میلیون واحد در سال خواهد بود.

 شرکت امروز یکسری از نمونه‌های اولیه که یک نگاه کلی به این حجم عجیب تولید ارائه می‌دهد را رونمایی کرد. چشم نواز ترین دستگاه ، نمایشگر OLED سری S تاشو است که نه تنها یک بار بلکه قابلیت جمع شدن و تا شدن تا دو بار را نیز دارد.

 صفحه نمایش ۷.۲ اینچی می تواند به عنوان تبلت عمل کند اما زمانی که دو بار آن را تا کنید آن را در واقع برای خود تبدیل به یک تلفن هوشمند کرده اید. یک دستگاه تاشو چند منظوره دیگر که سامسونگ آن را به نمایش گذاشت یک پنل ۱۷ اینچی OLED است. این دستگاه هنگام باز شدن به عنوان یک مانیتور عمل می‌کند و هنگام تا شدن تبدیل به یک تبلت با نسبت ابعاد ۴ به ۳ می‌شود .

سامسونگ برای کسانی که موارد کشویی را به موارد تاشو ترجیح می‌دهند نیز از یک نمونه اولیه جدید OLED کشویی رونمایی کرده است. این دستگاه هنگامی که بسته است شکلی مانند یک تلفن هوشمند معمولی دارد اما می‌تواند به صورت افقی گسترش یابد تا صفحه نمایشگر بزرگتری به شما ارائه دهد.

 سامسونگ علاوه بر سری های تاشو و کشویی خود یک دوربین زیر پنل (UPC) برای لپ تاپ ها به نمایش گذاشت. این فناوری که سامسونگ اخیراً آن را روی صفحه خود تبلیغ کرده بود برای به حداقل رساندن حاشیه های لپتاپ و به حداکثر رساندن صفحه نمایش آن با نصب دوربین در قسمت زیرین پنل طراحی شده است. این امر مطمئنا ارگونومیک به نظر می‌رسد اما سامسونگ جزئیاتی در مورد کیفیت تصویر وبکم ارائه نکرده است.

 دوربین های زیر پنل فقط به لپ‌تاپ‌ها محدود نمی‌شوند. این فناوری همچنین در صنعت تلفن‌های هوشمند نیز توجهات را به خود جلب کرده است اگرچه اولین نسخه ها به طور دقیقی گسترش جهانی آن را تضمین نمی کند.

 برنامه های تاشو سامسونگ به نظر جذاب ترند. مدل های موجود این شرکت به طور گسترده‌ای مورد استقبال قرار نگرفتند اما گزارش ها حاکی از آن است که تلفن های ارزان قیمت تری در راه است که ممکن است به این معنی باشد که بالاخره می توان یکی از این گوشی‌ها را خریداری کرد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد