about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

 

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان، این بخش از وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد حمله سایبری اخیر به یکی از دیتابیس‌های مربوط به این سازمان سبب شده است تا اطلاعات اظهارنامه‌های مالیاتی 334 هزار نفر از مالیات‌دهندگان این کشور به سرقت برود. در ادامه اظهارنظرها در مورد این حمله، کارشناسان ادعا کرده‌اند که نتایج فاجعه‌بار این حمله بسیار بیشتر از میزانی بوده که در ابتدا گفته شده است. آنها میزان خسارت وارده را به این بخش حداقل سه برابر بیشتر از میزان قبلی اعلام شده عنوان می‌کنند.
این سازمان در ماه می 2015 اعلام کرد که در اثر یک حمله سایبری اطلاعات حدود 114 هزار نفر از مالیات‌دهندگان به سرقت رفته است که این سرقت اطلاعات در بازه‌ای 4 ماهه صورت پذیرفته است. همچنین در همین راستا اعلام شد که حداقل در 111 هزار مورد نیز تلاش برای دستیابی به اطلاعات مالیات‌دهندگان نافرجام مانده است.
اما در بازبینی جدیدی که در مورد خسارات وارد شده در اثر این حمله انجام شده است مشخص گردیده که آمار فراتر از میزان اعلام‌شده در قبل است. در آمار جدید مشخص شده است که اطلاعات حداقل 220 هزار مالیات‌دهنده به سرقت رفته است و آمار تلاش‌های نافرجام نیز در این مورد 170 هزار عدد بوده است.
در این حمله هکرها تلاش کرده‌اند تا از طریق بخش خدمات آنلاین این سازمان به اطلاعات مالیات‌دهندگان آمریکایی دسترسی پیدا کنند. مسئولین این سازمان ابراز نگرانی کرده‌اند که ممکن است این اطلاعات برای پر کردن اظهارنامه‌های جعلی برای فصل مالیاتی سال آینده، 2016، مورد استفاده قرار بگیرد.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.