about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت ال‌جی از تلاش خود در زمینه امنیت سایبری خودروهای برقی خبر می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ به گفته کارشناسان، شرکت ال‌جی پس از خروج از بازار گوشی‌های هوشمند، اکنون بر بخش‌های دیگری تمرکز کرده است؛ این شرکت تصمیم گرفته نگاه خود را به حوزه امنیت سایبری اعمال شده در خودروها معطوف کند و از این رو، اتحادیه اروپا تصویب کرد که از سال آینده خودروهای فاقد گواهی امنیت سایبری، در هیچ یک از کشورهای تشکیل دهنده این سازمان مجاز به فروش نخواهند بود.

در این راستا، به نظر می‌رسد برخی خودروسازان کارهای زیادی در پیش دارند، زیرا نرم‌افزار آنها معیارهای لازم برای اخذ این گواهینامه را ندارد.

با این حال، ظاهراً این چالش یکی از چالش‌هایی است که ال‌جی الکترونیک (LG Electronics) مایل به انجام آن است، زیرا اخیراً خرید «Cybellum»، یک شرکت اسرائیلی پیشرو در توسعه راه‌حل‌های امنیت سایبری برای خودروهای متصل، را خریداری کرده است؛ این خرید به ارزش 240 میلیون دلار به پایان رسید که 140 میلیون دلار آن در ابتدا از سوی LG برای تصاحب 64 درصد از این شرکت اختصاص داده و 20 میلیون در پایان سال تحویل می‌شود.

انتظار می‌رود که سهام باقی مانده این شرکت در آینده نزدیک به‌وسیله ال‌جی خریداری شود، بنابراین ارزش خرید اعلام شده در ابتدا تکمیل خواهد شد.

شایان ذکر است که Cybellum شرکتی است که فعالیت‌های خود را روی تشخیص و ارزیابی آسیب‌پذیری متمرکز می‌کند که می‌تواند در خدمات سخت‌افزاری و خودروهای متصل وجود داشته باشد.

با توجه به توضیحات ارائه شده از سوی این شرکت، استارت‌آپ اسرائیلی دارای پلتفرمی است که به شما امکان مطالعه آسیب‌پذیری‌هایی را می‌دهد که می‌توانند عملکرد آنها را مختل کند یا ایمنی آنها را به خطر اندازد. برای انجام این کار، Cybellum به تشخیص هر یک از اجزای خودرو می‌پردازد تا قطعه به قطعه آن را دوباره بسازد تا زمانی که شما یک دوقلوی یکسان برای کار داشته باشید.

کارشناسان معتقدند که در مورد LG، این سرمایه‌گذاری نشان می‌دهد که  Cybellumاولین شرکت در اکوسیستم رژیم صهیونیستی است که امیدوار هستند رشد صنعت خودرو را تضمین و ردپایی در زمینه‌هایی مانند طراحی نرم‌افزار، توسعه عملیات، بهینه‌سازی و امنیت ارزش افزوده ایجاد کند.

تابستان امسال ال‌جی با شرکت متخصص در طراحی سیستم‌های مدولار برای اتومبیل‌های مگنا (Magna) به منظور توسعه پلتفرم‌های برقی برای اتومبیل‌ها همکاری کند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد