about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

چهار نماینده دموکرات کنگره آمریکا خواستار ممنوعیت استفاده از دوربین ها و فناوری های تشخیص چهره توسط دولت فدرال این کشور شده اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از انگجت، رهبری این نمایندگان توسط سناتور ادوارد مارکی از ماساچوست و سناتور جف ماکری از اورگان صورت می گیرد. قانون پیشنهادشده به این منظور قانون ممنوعیت استفاده از فناوری بیومتریک و تشخیص چهره نام دارد و در صورت تصویب نه تنها جلوی استفاده از فناوری های تشخیص چهره گرفته خواهد شد، بلکه استفاده از برخی فناوری های بیومتریک دیگر مانند شناسایی صدا نیز ممنوع می شود.

البته استفاده از فناوری تشخیص چهره در آمریکا موافقین سرسختی در میان جمهوری خواهان دارد و لذا بعید به نظر می رسد این قانون به سادگی شانس موفقیت در این کشور را داشته باشد.

یکی از علل مخالفت با استفاده از این فناوری ضعف های آن است. بر اساس بررسی های موسسه ملی استاندارد و فناوری شناسایی هویت افراد رنگین پوست با استفاده از این فناوری ها تا 100 برابر افراد سفیدپوست ممکن است با خطا انجام شود. بنابراین خیلی نمی توان به قابلیت های آن تکیه کرد.

منبع:

تازه ترین ها
جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.

جرایم
1404/02/13 - 15:08- آفریقا

جرایم سایبری نگرانی اصلی کارشناسان در آفریقای جنوبی

کارشناسان شرکت امنیت سایبری «ESET» اعلام کردند که جرایم سایبری در آفریقای جنوبی نگرانی بزرگ‌تری نسبت به قطعی برق است.

اختلال
1404/02/13 - 14:39- جرم سایبری

اختلال موقت در سامانه ثبت‌نام ملی لهستان بر اثر حادثه سایبری

به گزارش رسانه‌های محلی، یک حمله سایبری مشکوک روز چهارشنبه باعث اختلال در سامانه‌های ثبت‌نام ملی لهستان شد و دسترسی به خدمات کلیدی دولتی را با مشکل مواجه کرد.