about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزارت آموزش چین، با هدف بهبود روند تربیت نیروهای متخصص سایبری، در حال برنامه‌ریزی برای تأسیس مرکز آموزشی جدیدی در این حوزه است.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ وزارت آموزش چین، برنامه‌ی افتتاح یک کالج جهانی امنیت شبکه را با هدف بهبود آموزش در این حوزه و تربیت متخصصان زبده طی 10 سال آینده، در دستور کار قرار داده است. این وزارت خانه تا سال 2027، با ترکیب رشته‌های تخصصی مهندسی، حقوق و مدیریت، برنامه‌ی جامع میان‌رشته‌ای خود را در دانشگاه‌های منتخب خود آغاز خواهد کرد. طبق اعلام این سازمان، اجرای طرح یاد شده، مستلزم همکاری نزدیک وزارت آموزش و اداره‌ی فضای سایبری چین است.

شارلوت گائو (Charlotte Gao)، نویسنده‌ی مجله‌ی دیپلمات: «دولت چین، به‌طور واضح، در پی تجهیز و تقویت ارتش سایبری خود است.»

متخصصان جنگ سایبری چین، در طول سال‌های گذشته، بسیار فعال بوده‌اند. به عنوان مثال، بر اساس گزارش واشنگتن‌پست، در سال 2015، چهار هکر چینی در داخل این کشور، به اتهام نفوذ به پایگاه داده دفتر مدیریت منابع انسانی ایالات‌متحده، دستگیر شدند.

به عقیده‌ی بسیاری از کارشناسان غربی، چین در پی افزایش توان و تعداد متخصصان ارتش سایبری خود است و در صورت توفیق و جهانی‌شدن طرح یادشده در ده سال آینده، نفوذ و وجهه‌ی سایبری چین درصحنه‌ی بین‌الملل را تا حدود زیادی بهبود خواهد بخشید.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.