about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ویتنام تلاش می‌کند تنگناهای توسعه دولت دیجیتال را برطرف کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وو داک رام (Vu Duc Dam)، معاون نخست وزیر ویتنام، اخیراً دستورالعملی را در مورد توسعه دولت الکترونیک به سمت حاکمیت دیجیتال و تحول امضا کرده است.

کارشناسان معتقدند که علیرغم نتایج مثبت اخیر، تنگناهای عمده در اجرای کار باقی مانده که به اشتراک‌گذاری داده‌ها یکی از مسائل اصلی است؛ علاوه بر این، هنوز تمرکز لازم بر تضمین امنیت سایبری، منابع انسانی و بودجه برای کاربردهای فناوری اطلاعات و همچنین ایجاد دولت الکترونیکی صورت نگرفته است.

در نتیجه، به سازمان‌های ذیربط دستور داده شده تا زیرساخت‌ها و شرایط امنیت سایبری را برای اتصال پایگاه‌های اطلاعاتی ملی فراهم کنند.

دولت همچنین به آنها دستور داد تا ماه دسامبر امسال از داده‌ها برای اجرای خدمات عمومی آنلاین استفاده کنند.

وزارتخانه‌ها و آژانس‌های ویتنام موظف هستند برای بهبود ظرفیت و کیفیت خدمات خود و همچنین گسترش اتصال، نظارت و کنترل دسترسی بر شبکه‌های انتقال داده تا ماه سپتامبر سال جاری تلاش کنند.

همچنین از آژانس‌ها خواسته شد تا در پذیرش «IPv6»، کار روی سیستم‌های اطلاعاتی و ایجاد یک شبکه فناوری دیجیتال مشترک تلاش بیشتری کنند.

ارزیابی پیشرفت تحولات و دولت دیجیتال در آژانس‌ها و سازمان‌ها باید به‌صورت سالانه در ماه دسامبر انجام شود.

آژانس‌ها باید اقداماتی را برای تشویق مردم به استفاده از امضای دیجیتال برای رویه‌های اداری ابداع کنند.

آموزش برای حداقل 10 هزار کارمند دولتی تا ماه دسامبر 2022 سازماندهی خواهد شد تا خواسته‌های پرسنل را برآورده کند.

توسعه و استفاده از محصولات و خدمات دیجیتال «ساخت ویتنام» باید ترویج شود و مهلت ارزیابی در دسامبر هر سال تعیین شود.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.