about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

هکرها برای دور زدن فیلترینگ ترافیک در روسیه و انجام حملات دیداس از ابزارهای جایگزین استفاده می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ از زمانی که مقامات روسیه اقدام به فیلترینگ ترافیک کرده‌اند، هکرها از روش‌های جایگزین برای تدارک حملات دیداس بهره برده‌اند. آن‌ها اکنون از سرویس‌های وی‌پی‌ان، پروکسی و دستگاه‌های کاربر نهایی با آدرس‌های آی‌پی روسیه ازجمله روترها، بیبی مانتیورها و دوربین‌های هوشمندی که در یک بات نت ادغام‌شده‌اند، استفاده می‌کنند. 

از 24 فوریه، زمانی که آغاز عملیات نظامی در اوکراین اعلام شد، روسیه با موجی از حملات سایبری به بخش عمومی و تجارت روبرو شده است. آزمایشگاه کسپرسکی اواخر فوریه 4.5 برابر بیشتر از دوره مشابه در سال 2021 حملات دیداس را دفع کرده است.

روزنامه کامرسانت مسکو گزارش داد بر طبق داده‌های کانال تلگرامی ارتش فناوری اطلاعات اوکراین، برای دور زدن فیلترنیگ ترافیک از جانب روسیه به لحاظ جغرافیایی، هکرها از وی‌پی‌ان، خدمات پروکسی و دستگاه‌های کاربر نهایی استفاده می‌کنند.

در ماه آوریل روسکوم نادزور و نهاد ریاست جمهوری برنامه‌ریزی کردند تجهیزاتی را که برای اجرای قانون مربوط به اینترنت مستقل مورداستفاده قرار می‌گیرند را مدرنیزه کنند. از ماه مارس وزارت ارتباطات با همکاری روسکوم نادزور از این تجهیزات برای فیلترینگ ترافیک در مرزهای روسیه بر اساس خصوصیات جغرافیایی استفاده کردند. در مقابل مهاجمان نیز روش‌هایی برای دور زدن این تدابیر امنیتی ابداع کردند. 

آلِکسِی نُویکوف، مدیر مرکز تخصصی امنیت شرکت پازتیوتکنالجیز دراین‌باره اعلام کرد:

این کار را می‌توان با کرایه وی‌پی‌ان، پروکسی یا وی‌پی‌اس از تأمین‌کنندگان مستقر در فدراسیون روسیه انجام داد یا از بات‌نت‌های مختلفی که دستگاه‌های آلوده را در خاک فدراسیون روسیه ترکیب می‌کنند، استفاده کرد. اکثر شبکه‌های بات نت در حال حاضر از دستگاه‌های هوشمند آلوده یا فقط رایانه‌های شخصی جمع‌آوری‌شده‌اند. 

آلکساندر لیامین، موسس شرکت حفاظت در برابر حملات دیداس کریتورلبز (Qrator Labs) می‌گوید این روش دور زدن فلیترنیگ از روی آدرس آی‌پی قبلا نیز وجود داشته و ثابت می‌کند فیلترینگ ترافیک بر اساس موقعیت مکانی مؤثر نیست. 

آلسکاندر گوتنیکوف، کارشناس آزمایشگاه کسپرسکی نیز دراین‌باره می‌گوید بات‌نت‌های متشکل از دستگاه‌های کاربر نهایی نسبتا کوچک بوده و چندان قوی نیستند، اما برای مالک رایگان و بی‌شمار هستند. 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.