about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

انتشار شده در تاریخ

تلاش هوآوی، برای کاهش فشار جهانی

هوآوی در ادامه تلاش برای کاهش فشار جهانی، تأکید خود را بر مسئله امنیت سایبری، افزایش داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت هوآوی، روز سه‌شنبه، 12 فوریه، به منظور کاهش نگرانی جهانی از نواقص امنیتی تجهیزات و زیرساخت‌های این غول مخابراتی، یک وبگاه پرسش و پاسخ، راه اندازی کرد.

شرکت یادشده، طی یک بیانیه با عنوان «نحوه ساخت امنیت سایبری» -که در وبگاه جدید قرار دارد- اعلام کرد:

ما کاملاً از اهمیت امنیت سایبری آگاهی داریم و نگرانی‌های مختلف دولت‌ها و مشتریان را در رابطه با مسئله امنیت، درک می‌کنیم. هوآوی معتقد است که ایجاد یک چارچوب امنیتی باز و شفاف، به توسعه پایدار و صحیح صنعت و نوآوری‌های فناورانه منجر می‌شود. علاوه بر این، ارتباطات امن بین مردم را نیز تسهیل می‌کند.

نگرانی جهانی، از امکان دسترسی دولت چین به زیرساخت‌های تحت کنترل شرکت هوآوی و استفاده از این دسترسی برای جاسوسی سایبری، سبب سخنان و اقدامات شدیدی علیه فعالیت بزرگ‌ترین شرکت مخابراتی جهان در ایالات‌ متحده و بسیاری از هم‌پیمانان راهبردی غرب شده است.

آمریکا، استرالیا و نیوزلند، کاربرد تجهیزات هوآوی را محدود و فعالیت این شرکت را برای توسعه شبکه اینترنت 5G در کشورهای یادشده، ممنوع اعلام کرده‌اند.

کانادا هنوز استفاده از فناوری هوآوی را غیرمجاز، اعلام نکرده است. با وجود این، دولت فدرال کانادا، درحال بررسی ابعاد امنیتی مختلف فعالیت این شرکت در داخل مرزهایش است. اوتاوا در جریان افزایش تنش میان آمریکا و هوآوی، با دستگیری منگ ونژو (Meng Wanzhou)، یکی از مسئولان ارشد مالی این شرکت در ونکوور، کمک شایانی به تشدید فشار بر طرف چینی کرد.

اکنون ایالات‌ متحده، درخواست رسمی خود را برای استرداد منگ ونژو، به اتهام تقلب بانکی و کمک به ایران برای دور زدن تحریم‌ها، اعلام کرده است.
 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد