about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

رقابت های جهانی روسیه و آمریکا برای افزایش نفوذ در جامعه بین الملل، وارد فاز تصویب قوانین کلان سایبری شده است.

روسیه و ایالات متحده آمریکا، سال ها است که بر سر تحمیل قوانین سایبری مدنظر خود به سازمان ملل، در حال رقابت هستند. آن ها دو قطعنامه جداگانه را با هدف غلبه بر دیگری، به این نهاد بین الملل، ارائه داده اند. این در حالی است که مجمع عمومی سازمان ملل، هر دو قطعنامه را تصویب کرده است.

حال، با توجه به افزایش روز افزون اهمیت فضای سایبری، سازمان ملل متحد، قصد دارد حجم کار خود را در راستای قانونمند سازی فضای مجازی، تا 2 برابر، افزایش دهد.

کمیته اول مجمع عمومی، اخیرا دو قطعنامه مطرح شده از سوی روسیه و آمریکا را به صورت جداگانه تصویب کرده است. یکی از این قطعنامه ها، از سوی مسکو مطرح شده و به بررسی گزارشات گذشته گروه کارشناسان دولتی (GGE) و شناسایی هنجارهای جدید از میان پژوهش های انجام شده، تاکید دارد.

این در حالی است که قطعنامه دوم، از سوی واشنگتن ارائه شده و تشکیل یک گروه جدید از کارشناسان دولتی را برای مطالعه چگونگی تدوین و تصویب قوانین امنیت سایبری، لازم می داند.

بر اساس عرف بین الملل، چنین گروه هایی می توانند از سوی هر یک از 193 کشور عضو، تشکیل شوند و تا زمان رسیدن همه اعضا به اجماع و نظر یکسان، به فعالیت خود، ادامه دهند. بی شک این امر، مبین تفاوتی بزرگ و اساسی در نگاه هر یک از طرفین به مسئله قانونگذاری فضای مجازی است.

به عقیده بسیاری از کارشناسان، روسیه با طرح این لایحه، خود را مدافع مشارکت، نظم بین المللی و تعامل دموکراتیک، معرفی می کند. این در حالی است که ناکارآمدی و عدم هماهنگی گروه کارشناسان دولتی در بررسی فضای مجازی و ملزومات قانونگذاری آن، در سال های 2016 تا 2017، بارها اثبات شده است.

روسیه، قطعنامه یاد شده را با هدف رسیدن به متن مناسب، بارها اصلاح کرده است. به عقیده بسیاری از محققان، کرملین در این لایحه، حقوق بشر را به فعالیت های آنلاین، تنزل داده است.

از سوی دیگر، ایالات متحده و کشورهای متحدش، پیشنهاد روسیه را به شدت مورد انتقلاد قرار داده و این اقدام را تلاشی برای نرسیدن جامعه جهانی به اجماع در مورد فضای سایبری، می دانند. لایحه، یاد شده، علاوه بر این، مدعی است که هر دولتی وظیفه دارد هر نوعی از فعالیت خرابکارانه، ایجاد اخلال و تبلیغات خصمانه را به صلاح دید خود، متوقف سازد.

نکته جالب این است که اگرچه روسیه و ایالات متحده، قطعنامه های خود در این حوزه را به صورت جداگانه ارائه داده اند، اما اکثر اعضای مجمع عمومی، بدون توجه به مصدر هریک از این پیشنهادات، به هر 2 لایحه، رای مثبت داده اند.
 

تازه ترین ها
رونق
1404/02/16 - 16:21- هوش مصنوعي

رونق گردشگری چین توسط هوش مصنوعی

چین با نوآوری‌های هوش مصنوعی، گردشگری خود را رونق می‌دهد.

افزایش
1404/02/16 - 15:52- هوش مصنوعي

افزایش درآمد شرکت‌ها با پذیرش هوش مصنوعی

با پذیرش هوش مصنوعی، درآمد کسب‌وکارهای بریتانیا افزایش‌یافته است.

حملات
1404/02/16 - 15:38- جرم سایبری

حملات سایبری گسترده علیه مدارس و دانشگاه‌های آمریکا

در روزهای اخیر، چندین مدرسه و دانشگاه در ایالات متحده هدف حملات سایبری قرار گرفته‌اند که موجب اختلالات گسترده در فعالیت‌های آموزشی شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.