about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

سامسونگ قصد دارد یک حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر نوری برای پرچمداران بعدی خود یعنی گلکسی اس 10 درنظر بگیرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ اخیرا پتنتی از سامسونگ منتشر شد که نشان می‌داد این شرکت کره‌ای قصد دارد یک حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر نوری برای پرچمداران بعدی خود یعنی گلکسی اس 10 درنظر بگیرد. حال انتشار پتنت دیگری از طرف سامسونگ مشخص کرده که شرکت کره‌ای به دنبال توسعه حسگر اثر انگشت زیر کل نمایشگر بوده و می‌خواهد تکنولوژی تازه‌ای را برای این حسگر‌ها امتحان کند.

این در حالی است که پتنت قبلی سامسونگ حسگر‌هایی شبیه به سیستم‌های موبایل‌های فعلی را توصیف می‌کرد و قسمتی از صفحه نمایش، به حسگر اثر انگشت اختصاص می‌یافت. با این وجود پتنت جدید، یک حسگر اثر انگشت زیر کل نمایشگر پیشرفته‌‌ای را توصیف می‌کند که از یک پردازنده‌ی کم مصرف دیگر استفاده می‌نماید.

این چیپست مسئولیت بالا بردن روشنایی صفحه نمایش را بر عهده خواهد داشت. بدین ترتیب هر بار که کاربری انگشتش را روی نمایشگر قرار دهد، صفحه نمایش روشن شده تا کیفیت عملکرد حسگر حفظ شود. پس از بالا رفتن روشنایی، حسگر اثر انگشت زیر کل نمایشگر به اسکن اثر انگشت کاربر خواهد پرداخت و سه بار این عملکرد را تکرار خواهد کرد.

بنابراین سنسور جدید بسیار دقیقتر و سریعتر از حسگر‌های مشابه فعلی خواهد بود و کاربران می‌توانند بسیار آسانتر از آن استفاده نمایند. علاوه بر این تطبیق پذیری بالای آن موجب می‌شود که بتوان این تکنولوژی جدید را در تلفن‌های هوشمند تاشو نیز بکار برد.

پتنت یاد شده دو فرمت طراحی مختلف را برای حسگر اثر انگشت زیر کل نمایشگر توصیف می‌کند. اولی یک تلفن هوشمند سنتی با حاشیه‌های پهن‌تر را به نمایش می‌گذارد که به موبایل‌های قدیمی‌تر سامسونگ شباهت دارد. این در حالی است که طرح دوم، دیوایسی بهره‌مند از بریدگی بالای نمایشگر را به تصویر می‌کشد که بیشتر زبان طراحی‌ هواوی میت 20 و اسنشال فون را در ذهن کاربر تداعی می‌کند.

با اینکه احتمال تعبیه‌ی یک بریدگی بالای نمایشگر در موبایل‌های سامسونگ هنوز وجود دارد اما از آنجایی که چنین اتفاقی تا به حال رخ نداده، بعید است کمپانی کره‌ای سراغ این ویژگی برود. بنابراین به نظر می‌رسد سامسونگ قصد دارد تکنولوژی حسگر اثر انگشت زیر کل نمایشگر خود را به دیگر کمپانی‌ها نیز بفروشد.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد