about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

سامانه های تشخیص و شناسایی چهره قابلیت های فراوانی دارندکه گاهی اوقات می توانند مخرب نیز باشند. از این رو مقامات برخی کشورها در نظر دارند این فناوری را محدود کنند.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ طی چند سال گذشته بسیاری از شرکت های فناوری به جمع آوری و پردازش داده های شخصی و صوتی کاربران پرداخته اند و حالا نوبت به شناسایی چهره رسیده است. در این میان برخی از شرکت های شناخته شده برای نفوذ بیش از حد به حریم شخصی کاربران مورد انتقاد قرار گرفته اند، برای مثال آمازون به خاطر فروش تجهیزات شناسایی چهره به ادارت پلیس و فیسبوک به بهانه روش کسب رضایت از کاربران برای شناسایی چهره افراد حاضر در تصاویر بارها مورد اعتراض قرار گرفته اند.

مایکروسافت هم از این قاعده مستثنا نبوده و به خاطر ارائه سرویس های محاسبات ابری به «اداره مهاجرت و گمرک آمریکا» مورد انتقاد قرار گرفته است، هرچند بعدها مسئولان این شرکت مدعی شدند که سرویس های شناسایی چهره آنها تنها برای مواردی نظیر ارسال ایمیل به کار رفته است، اما این اتهام هنوز پا بر جا است.

از سوی دیگر سیستم شناسایی چهره این شرکت در تشخیص کاربران سفیدپوست نسبت به دیگر افراد، کارایی بهتری داشت که باز هم ناخشنودی کاربران را به دنبال داشت. 

روز گذشته برادفورد اسمیت (Brad Smith)، رئیس هیئت مدیره مایکروسافت که از این انتقادها خسته شده بود و از سوی دیگر به خوبی از پتانسیل های این سیستم آگاهی دارد، با انتشار پستی بر اهمیت وضع قوانین برای سامانه های تشخیص چهره تاکید کرد: 

دنیایی با مقررات محکم برای محدود کردن فناوری های مفید اما دردسر ساز، از دنیای بدون استانداردهای قانونی بهتر است. بنابراین دولت باید قوانینی را در رابطه با سیستم های شناسایی چهره وضع کند.

سامانه های تشخیص چهره که با کمک هوش مصنوعی، بسیار عالی و قدرتمند فعالیت می کنند.

هوش مصنوعی قابلیت های بسیاری دارد که همین حالا برخی از آنها عملیاتی شده اند، برای مثال می توان به قابلیت بر عهده گرفتن وظایف کارکنان، استخدام پرسنل جدید، شناسایی چهره افراد بدون اجازه آنها، برقراری تماس تلفنی و غیره اشاره کرد.

همه روزه شاهد طلوع بخش جدیدی از قابلیت های هوش مصنوعی هستیم. با این حال ایجاد ویدیوهای جعلی از افراد سرشناس و پایش گسترده شهروندان توسط دولت یکی از اثرات جانبی فناوری شناسایی چهره است که نگرانی های بسیاری را در رابطه با محدود سازی آزادی های فردی و تجاوز به حریم خصوصی برانگیخته است.

چندی پیش شاهد یک ویدیو بودیم که در آن سخنرانی افراد سرشناس و مقامات دولتی را جعل می کردند. در این ویدیو نشان داده می شد که افراد سخنرانی کرده و رایانه ها با کمک هوش مصنوعی، صدا و تصویر آنها را تغییر می دادند.

 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.