about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

معاون وزیر ارتباطات: پیگیر مشکلات اپلیکیشن‌های ایرانی در اپ‌استور هستیم.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، به نقل از «شهر سخت افزار»؛ در ماه‌های اخیر اپل با اعمال محدودیت‌های جدید برای اپلیکیشن‌های ایرانی موجود در فروشگاه نرم افزاری اپ استور، کاربران ایرانی را با مشکلات بسیاری مواجه کرده است. در همین راستا رئیس سازمان فناوری اطلاعات در خصوص این موضوع بیان کرد که معضل اصلی ما این است که دولت نمی‌تواند از اپل شکایت کند و اپل هم در ایران نمایندگی رسمی ندارد که بتوانیم با آنها مذاکره کنیم.

حذف اپلیکیشن‌های ایرانی از اپ استور برای کاربران ایرانی گوشی‌های آیفون و تبلت‌های آیپد مشکل آفرین شده است؛ زیرا دیگر به خدمات آنلاین بانکی، خدمات ارزش افزوده، تاکسی‌های اینترنتی و سایر اپلیکیشن‌های کاربردی خدماتی داخلی دسترسی ندارند و برای انجام کارهای خود با این اپلیکیشن‌ها باید یک گوشی اندرویدی همراه خود داشته باشند. البته برای مدتی کوتاه برخی از اپلیکیشن‌های ایرانی مانند تاکسی‌های آنلاین اسنپ و تپسی موفق شدند تا برنامه‌های خود را برای کاربران اپل فعال کنند و به اپ استور باز گردند؛ اما پس از مدتی مجدداً این برنامه‌ها با مشکل مواجه شدند و هم اکنون کاربران برای استفاده از آن‌ها باید ترفندهای ویژه را به کار ببرند.

امیر ناظمی در جمع خبرنگاران با اشاره به شرایط کسب و کارهای نوپا پس از حذف اپلیکیشن‌های ایرانی از مارکت‌های آنلاین از جمله اپ‌استور گفت:

۱۰ درصد از سیستم‌های عامل ما در ایران متعلق به اپل است اما پولی که آنها هزینه می‌کنند، بالاتر است و شاید ۳۰ تا ۴۰ درصد بسیاری از اپلیکیشن‌ها از کسانی که آی‌فون دارند، به دست می‌آمد، بنابراین با حذف اپلیکیشن‌های ایرانی معضل برایشان ایجاد شده است. ما کارهایی انجام دادیم و درخواست‌هایی هم داشتیم و به اقداماتمان ادامه می‌دهیم. بخشی از این اقدامات هم به خود کسب و کارها برمی‌گردد که راه‌حل‌هایی پیدا کردند و برخی هم سرویس‌هایشان را روی مرورگر ارائه دادند.

ناظمی در ادامه صحبت‌های خود بیان کرد که ما باید این مشکل را از طریق شکایت قانونی حل کنیم، اما متاسفانه دولت توانایی طرح شکایت از یک شرکت خارجی را ندارد و شکایت باید از طرف شرکت دیگر یا یک شهروند باشد. سال گذشته که سامسونگ به مارکت داخلی ما گارانتی نمی‌داد، شکایت کردیم که البته مدتی طول کشید اما بالاخره انجام شد و آنها قبول کردند که کافه‌بازار به مارکت سامسونگ برگردد. این به این خاطر است که سامسونگ در ایران شرکت و واردکننده رسمی و کانال ارتباطی دارد اما اپل در ایران نمایندگی رسمی ندارد که بتوانیم مذاکره کنیم.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد