about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

با توسعه روزافزون بلاکچین، اتحادیه اروپا، به منظور تسهیل بهره‌برداری خود از این بستر، خواستار تدوین استانداردهای نوین شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ با توسعه و تکامل روزافزون بلاکچین، سیاست‌گذاران و صنعتگران اروپا، تلاش خود را به منظور ایجاد استانداردهای امنیتی برای این بستر، آغاز کردند.

انجمن نظارت بر بلاکچین اروپا (EU Blockchain Observatory & Forum)، در آخرین گزارش رسمی خود، مدعی شد که بسیاری از کارشناسان، معتقدند ورود این نهاد به حوزه استانداردسازی فعالیت در بستر بلاکچین، می‌تواند سبب افزایش سرعت نوآوری و توسعه این پدیده نوظهور شود و تقویت همکاری و پایداری کشورهای اروپایی را در این بستر، در پی داشته باشد.

گزارش یادشده، علاوه بر این، برای افزایش مزیت رقابتی اروپا در برابر کشورهای رقیب، خواستار افزایش پژوهش در این حوزه شد.

در بخشی از این گزارش آمده است:

اتحادیه اروپا، نباید در افتخارات گذشته خود، متوقف شود. آمریکا و چین، حمایت جدی خود را از تحقیقات گسترده در حوزه بلاکچین، اعلام کرده‌اند. کاخ سفید، بخشی از بودجه 700 میلیارد دلاری خود را به این امر اختصاص داده است. بنابراین، ما توصیه می‌کنیم که اتحادیه اروپا نیز حمایت جدی خود را از پژوهش و توسعه در این زمینه، آغاز کند. حاکمیت و ابتکار عمل، کلید موفقیت اروپاییان در پروژه‌های بلاکچین، به شمار می‌روند.

انجمن نظارت بر بلاکچین اروپا، به عنوان بخشی از راه حل تحقق این مهم، سفارش می‌کند که اتحادیه اروپا، از راهبرد آزمون‌ و خطا، استفاده کند؛ تا فناوری بلاکچین برای گسترش و استقرار استانداردهای مدنظر، زمان کافی داشته باشد.

علاوه بر این، متخصصان بر این باورند که سیاست‌گذاران اروپایی، باید با پذیرش قراردادهای هوشمندانه، گردش مالی را در این زنجیره، تقویت کرده، آگاهی عمومی خود را از مسائل امنیتی این حوزه، افزایش دهند.

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.