about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

آمریکا، انگلیس و برخی دولت های دیگر به شرکت‌ های فناوری دستور دادند تا در سیستم ‌های رمزنگاری خود یک درب پشتی (backdoors) تعبیه کنند و آن را در اختیار مقامات دولتی بگذارند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت فایرآی که یک شرکت امنیت سایبری است، طی گزارشی اعلام کرد آمریکا، انگلیس، کانادا و نیوزیلند به دنبال به دست آوردن کلیدهای رمزنگاری شرکت ‌های فناوری هستند تا از این طریق نظارت بیشتری روی افراد داشته باشند.

درجریان برگذاری یک نشست درهفته گذشته، بیانیه ای از سوی کشورهای عضو پیمان پنج چشم منتشر شد.

در این بیانیه اشاره شد که با طیف وسیعی از مسائل مربوط به تکنولوژی و فناوری رو به رو هستیم، اما مسئله اصلی درباره رمزنگاری های داخلی برنامه ها است. لذا این موضوع مطرح شد که پیش از این برخی شرکت های فناوری به صورت داوطلبانه درب پشتی سیستم های رمزنگاری خود را در اختیار مقامات دولتی قرار می دادند، اما در حال حاضر این نیاز حس می شود که این موضوع باید به صورت قانون در نظر گرفته شود و همه از آن پیروی کنند.

این موضوع از جهتی موجب نقض حریم خصوصی افراد می شود و از سویی برای برقراری امنیت آنها مفید فایده است.

در گذشته شاهد این واقعیت بودیم که به دنبال حمله تروریستی در لندن، دولت این کشور از سرویس ‌های پیام‌رسان رمزنگاری شده، درخواست درب پشتی کرد. در این حمله تروریستی ظاهراً متهمین از پیام‌رسان واتس اپ برای برقراری ارتباط استفاده شده بود. گفتنی است بنابر استدلال دولت انگلیس با وجود چنین برنامه ‌های رمزنگاری ‌شده، دولت نمی ‌تواند به ‌طور شایسته امنیت مردم خود را تأمین کند. این دولت مدعی است این‌گونه برنامه‌ ها مکانی برای پنهان شدن تروریست ‌ها فراهم کرده است و برای جلوگیری از چنین حملاتی باید سازمان‌های اطلاعاتی به برنامه‌ های رمزنگاری شده مانند واتس اپ دسترسی داشته باشند.

البته این موضوع قابل قبول نمی باشند، زیرا دولت ها با در اختیار گرفتن کلید های رمزنگاری سلطه بر تمامی ابعاد زندگی افراد خواهند داشت. در چنین کشورهایی حریم شخصی دیگر معنایی ندارد و افراد هیچ حریم خصوصی نخواهند داشت.

تازه ترین ها
رفع
1404/02/16 - 08:00- هوش مصنوعي

رفع ناترازی با هوشمندسازی؛ هوش مصنوعی چگونه مصرف برق را کم می‌کند

رئیس انجمن‌صنفی کارفرمایی شرکت‌های فناور هوش مصنوعی واقتصاد دیجیتال ایران گفت: با کاربست هوش مصنوعی در صنایع مختلف تا ۵۰ درصد صرفه‌جویی، بهینه سازی و در نهایت بهره‌وری حاصل می شود.

راه‌اندازی
1404/02/16 - 08:00- آسیا

راه‌اندازی اولین مرکز داده ملی اندونزی

اولین مرکز داده ملی اندونزی قرار است در ماه ژوئن سال جاری راه‌اندازی شود.

تقویت
1404/02/16 - 07:38- آفریقا

تقویت مقابله با جرایم سایبری در زامبیا

دولت زامبیا توانایی خود را برای مبارزه با جرایم سایبری و آموزش پرسنل مهم دولتی تقویت کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.