about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تلاش آمریکا برای تمرکز بیشتر روی دفاع سایبری

به گفته یکی از مقامات آمریکایی، ایالات متحده باید برای مقابله با روسیه و چین روی مسائل دفاع سایبری بیشتر هزینه کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مارک وارنر (Mark Warner)، سناتور دموکرات و رئیس کمیته اطلاعات مجلس سنا اعلام کرد که بودجه دفاعی اخیر تأیید شده در سال مالی 2019 علیرغم کفایت برای اقتصاد هامپتون رودز (Hampton Roads)، برای تهدیدات امنیت سایبری بین‌المللی کافی نیست.

وارنر در سخنرانی خود در مرکز کنوانسیون هامپتون رودز گفت:

من می‌دانم که این نوعی بدعت محسوب می‌شوم، اما بسیار نگران این موضوع هستم که کشور ما در حال تبدیل شدن به بهترین ارتش قرن بیستم در جهان است. با فرکانس فزاینده، تهدیدات نه از ارتش سنتی، بلکه از امنیت سایبری و اطلاعات غلط به وجود می‌آیند.

به گفته این مقام آمریکایی، اخیراً بودجه دفاعی 713 میلیارد دلاری برای سال مالی 2019 تأیید و میلیاردها دلار از این بودجه به صنایع اصلاحی و کشتی سازی هامپتون رودز، ساخت و سازهای ساحلی، عملیات‌های نظامی و افزایش حقوق ملوانان و سایر اعضای خدمات اختصاص داده شده است؛ اما بودجه تخصیص شده به تهدیدات سایبری کافی نیست.

وی ادامه داد:

چین و روسیه از همتایان ایالات متحده در جنگ سایبری محسوب می‌شوند، هرچند که این دو کشور بسیار کمتر از آمریکا روی دفاع سایبری هزینه می‌کنند. بودجه دفاعی چین، 160 میلیارد دلار و بودجه دفاعی روسیه 70 میلیارد دلار است.

رئیس کمیته اطلاعات مجلس سنا – که در حال بررسی تلاش مسکو برای نفوذ در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده در سال 2016 است – اظهار داشت:

تهدید از سوی روسیه از بین نرفته است. آنها فقط ما را تهدید نمی‌کنند؛ تمام کشورهای ناتو در طول 4 یا 5 سال اخیر مورد حمله اطلاعات غلط قرار گرفته‌اند. حرکت بعدی نوعی فناوری است که «deep-face» نام دارد؛ در این فناوری صدا و تصویر من بیرون می‌آید، اما خودم نیستم.

وارنر توضیح داد که او و دیگر افراد در دولت که اطلاعات طبقه‌بندی شده در مورد فعالیت‌های سایبری چین دریافت کرده‌اند، اقدامات لازم برای هشدار به آمریکایی‌ها در مورد این تهدیدات را انجام نداده‌اند. به گفته این سناتور دموکرات، واشنگتن باید به وضوح در مورد تهدید چین به مردم اطلاع دهد، زیرا آنها بسیاری از اسرار نظامی را به سرقت برده‌اند؛ این ابرقدرت آسیایی بسیاری از هزینه‌های دفاعی خود را صرف ارتباطات سطح بالا، هوش مصنوعی و محاسبات پیشرفته شناخته شده به عنوان محاسبات کوانتومی کرده است.

وی پس از سخنرانی خود در اتحادیه شهری ویرجینیا خاطرنشان کرد:

مشکل این است که ایالات متحده راهبرد امنیت سایبری مانند حمایت مناسب برای کالاهای مصرفی یا دیگر موارد مصرف را ندارد. تغییراتی برای کمک به حفاظت از کشور وجود دارند. ما باید 10 تا 20 میلیارد دستگاه متصل به اینترنت مانند: مایکروفر، سشوار یا ماشین را اضافه و امنیت پایهای را در همه این دستگاهها ایجاد کنیم. در حال حاضر چنین چیزی وجود ندارد.

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.