about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

تلاش آلمان درباره همکاری با شرکت هوآوی

بسیاری از کشورهای غربی همکاری های خود را با شرکت هوآوی محدود کرده اند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ با توجه به توسعه فناوری های جدید از جمله اینترنت تلفن‌های همراه «G5» توسط هوآوی بسیاری از کشور های غربی همکاری خود را با این کشور قطع کردند. در این میان آلمان خود را مستثنا کرده و به همکاری خود با این شرکت چینی ادامه داده است.

وزیر اقتصاد آلمان طی گزارشی اظهار کرد که وی هیچ نگرانی ای درباره همکاری با هوآوی ندارد.

ظاهرا قرار است شرکت چینی هوآوی نسل جدید اینترنت تلفن ‌های همراه «G5» را در آلمان راه اندازی کند و وزیر اقتصاد این کشور اصلا بابت این موضوع نگران نیست.

وی به خبرگزاری رویترز گفته است که ما باید از امنیت هر محصول و هر دستگاهی که در زیرساخت های حیاتی به کار برده می ‌شود، باید اطمینان پیدا کنیم.

به گفته وزیر اقتصاد آلمان در بخش ارتباطات و دیگر حوزه‌ های حساس نباید به کسی اجازه داد به صورت غیرمجاز به شبکه‌ها نفوذ کند. همچنین وی تاکید کرد که عرضه ‌کنندگان خدمات اینترنتی باید درباره چگونگی ارائه خدمات اینترنتی و محصولاتشان خود تصمیم بگیرند.

او ادامه داد که به زودی درباره تشدید مقررات خرید و تصاحب شرکت‌ های آلمانی توسط سرمایه‌گذاران کشور ثالث تصمیم گرفته خواهد شد.

هفته نامه اشپیگل به نقل از اداره فدرال امنیت اطلاعات آلمان (BSI) گزارش داده است که این اداره مدرکی دال بر احتمال جاسوسی شرکت چینی هوآوی ندارد و مخالفتی با مشارکت شرکت هوآوی در توسعه نسل جدید اینترنت تلفن‌های همراه G5 در آلمان ندارد.

رئیس اداره فدرال امنیت اطلاعات آلمان به هفته نامه اشپیگل گفته است که در تصمیم‌گیری جدی برای ممنوعیت و یا کنار گذاشتن شرکتی به مدارک بسیار قوی نیاز است. از طرفی هیچ مدرکی در این باره به دست اداره فدرال امنیت اطلاعات آلمان نرسیده است.

غول اینترنتی هوآوی که دفتر مرکزی آن در جنوب چین است، از تولیدکنندگان بزرگ تلفن ‌های هوشمند در جهان به شمار می‌آید. سازمان‌های امنیتی آمریکا مخالف نفوذ این شرکت در بازار ایالات متحده و شرکای غربی هستند.

ایالات متحده آمریکا تلاش می‌کند متحدانش را متقاعد کند که از تکنولوژی هوآوی به دلیل نگرانی‌های امنیت سایبری استفاده نکنند. تا به حال شرکت‌های مخابراتی بریتانیا، نیوزیلند و استرالیا از به کارگیری فناوری هوآوی صرف نظر کرده‌اند.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.