about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت تحلیلی سایفرتریس (CipherTrace)، به‌تازگی اعلام کرده است که راهی برای شناسایی مونروهایی که در فعالیت‌های غیرقانونی استفاده‌شده، یافته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از کوین تلگراف، سایفرتریس در اطلاعیه روز جمعه خود اعلام کرد که دو گواهی ثبت اختراع برای فناوری‌های ره‌گیری تراکنش‌های ارزهای پیگیرگریز مونرو ثبت کرده است.
سایفرتریس در بخشی از این اطلاعیه، عنوان کرده است که این گواهی‌ها برای ابزارهایی قانونی که می‌توانند به ره‌گیری و شناسایی تراکنش‌های مونرو به‌منظور انجام تحقیقات مالی کمک کنند، روش‌های آماری و احتمالاتی به‌منظور ثبت تراکنش‌ها و دسته‌بندی دارندگان کیف پول‌ها و همچنین ابزارهایی به‌منظور ره‌گیری مونروهای سرقتی یا مونروهای به‌کاررفته برای امور غیرقانونی به ثبت رسیده‌اند.
در بخشی از اطلاعیه سایفرتریس می‌خوانیم:

قابلیت‌های ره‌گیری مونرو سایفرتریس به ارائه‌دهندگان خدمات دارایی‌های مجازی این امکان را می‌دهد تا در صورت ارسال مونروها با منشاء غیرقانونی، از آن مطلع شوند. با استفاده از این ابزار، این ارائه‌دهندگان می‌توانند در هر چارچوب قانونی، اقدام به رتبه‌بندی (ازلحاظ ریسک‌های قانونی) تراکنش‌های مشتریان کنند.

هدف ما این است که بتوانیم امکان شناسایی مجرمان را مهیا کنیم؛ با این کار، امنیت و پایداری ارزهای دیجیتال پیگیرگریز، مثل مونرو را در آینده بیشتر می‌کنیم.
باوجودآنکه همچنان بیت کوین به‌عنوان اصلی‌ترین ارز دیجیتال بازارهای دارک نت استفاده می‌شود، اما شاهد افزایش استفاده از ارزهای پیگیرگریز نظیر مونرو در این بازارها هستیم. مراجع قضایی و قانونی هنوز به روشی مناسب برای ره‌گیری مونرو نرسیده‌اند. طبق گزارش‌ها، سایفرتریس از سال ۲۰۱۹ به دنبال پیدا کردن راهی برای ره‌‌گیری تراکنش‌های مونرو است. علاوه بر سایفرتریس، شرکت‌های دیگری نیز در این حوزه مشغول فعالیت هستند.
دیو جیوانز (Dave Jevans)، مدیرعامل سایفرتریس، ماه اوت (مرداد) در مصاحبه‌ای اعلام کرد که شرکتش اولین ابزار برای ره‌گیری مونرو را ساخته است. به گفته وی، از این ابزار می‌توان برای انجام تحقیقات قضایی و کاهش پول‌شویی با مونرو استفاده کرد.
طبق اعلام سایفرتریس، ابزار ره‌گیری تراکنش‌های مونرو بخشی از همکاری آن‌ها با وزارت امنیت میهن آمریکا بوده است. شایان‌ذکر است که این وزارتخانه، تنها نهادی نیست که به دنبال دستیابی به اطلاعات تاریخ تراکنش‌ها، کیف پول‌ها و زمان انجام آن‌هاست؛ ماه سپتامبر، اداره خدمات درآمد داخلی آمریکا هم اعلام کرد که به نهادی که بتواند به ابزاری برای ره‌گیری مونرو دست پیدا کند، ۶۲۵,۰۰۰ دلار جایزه می‌دهد.
هنوز قابلیت‌های ابزارهای سایفرتریس تأیید نشده است. یکی از سخنگوهای مونرو در مصاحبه‌ای اعلام کرده بود که توانایی و ادعای شرکت‌های مختلف برای ره‌گیری تراکنش‌های مونرو «دور از ذهن» و «مشکوک» است. او در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت احتمال اینکه یک شرکت بتواند کیف پول‌ها یا مقدار تراکنش‌ها را به دست بیاورد «ناچیز» است.
در حال حاضر قیمت مونرو ۱۲۳ دلار است. این ارز دیجیتال طی ۲۴ ساعت گذشته، حدود ۳.۶ درصد کاهش قیمت را تجربه کرده است.

تازه ترین ها
ادعای
1404/02/14 - 10:10- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به وب‌سایت‌های هلند

کارشناسان ادعا کردند که یک گروه هکری طرفدار روسیه در حمله‌ای هماهنگ بیش از ۵۰ وب‌سایت هلندی را هدف قرار داد.

قطع
1404/02/14 - 09:45- سایرفناوری ها

قطع شبکه‌های 2G/3G در اراضی اشغالی تا پایان سال 2025

رژیم صهیونیستی در نظر دارد یک میلیون تلفن همراه دارای شبکه 2G/3G را تا پایان سال جاری قطع کند.

فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.