about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

نائب رئیس هیات مدیره‌ی شرکت ارتباطات زیرساخت ادعا می‌کند که با ارتقاهای صورت گرفته، امشب وضعیت عمومی سرعت اینترنت‌های خانگی به مراتب بهتر از روز گذشته خواهد بود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ سجاد بنابی در رشته توئیتی نوشت:

امروز جلسه‌ی ۴ ساعته‌ای با حضور آذری جهرمی و مدیران سازمان تنظیم مقررات و زیرساخت برای بررسی وضعیت سرعت اینترنت کاربران ثابت داشتیم. خلاصه وضعیت به شرح زیر بود.

رشد مصرف کاربران دو برابر سه هفته پیش است. مشکلات زیر رخ داده است:

۱)شرکت آسیاتک در ده استان با مشکل پرشدن ظرفیت خطوط انتقال بین استانی مواجه بود، این ظرفیت‌ها از سوی شرکت زیرساخت تامین و واگذار شد.

۲)شرکت ندا گسترصبا(صبانت) با پرشدن شدید ظرفیت انتقال بین استانی و اینترنت مواجه بود، گراف‌های این شرکت نشان‌دهنده وضعیت بد کیفیت سرویس از ساعت ۲عصر هر روز تا ساعت ۱بامداد بود. در حال حاضر، شرکت مخابرات ایران و زیرساخت در حال ارتقای مدارات انتقال این شرکت هستند.

۳)شرکت داتک هم با پرشدن شدید ظرفیت ارتباط بین مراکز مخابراتی درون شهری و نیز ارتباطات اینترنت مواجه بود. برای این شرکت نیز که پهنای باندش را از شرکت رسپینا تامین میکند، ارتقای مدارات آغاز شد.

۵)پرشدن ظرفیت ارتباطات اینترنتی شرکت‌های مخابرات استان خراسان رضوی و مخابرات استان تهران نیز با افزایش ظرفیت ارتباطات آن‌ها حل شد.

۶)از مجموع بیش از ۱۴۰۰ مرکز مخابراتی کشور، تجهیزات انتقال شرکت مخابرات ایران در ۷۰مرکز نیازمند ارتقای سخت‌افزاری است. حدود ۲۰مرکز از این ۷۰ مرکز در استان کرمان واقع است. حل مشکل این ۷۰مرکز که عمدتا کم ظرفیت هستند در مدت کوتاه قابل رفع نیست و باید خرید تجهیزات و نصب پیگیری شود

منبع:

تازه ترین ها
تلاش
1404/02/15 - 23:35- جنگ سایبری

تلاش هکرهای پاکستانی برای نفوذ به سایت‌های دفاعی هند

گروه‌های هکری پاکستان تلاش کردند به سایت‌های دفاعی هند نفوذ کنند و اطلاعات حساس پرسنل فاش شد.

مهلت مجدد به تیک‌تاک توسط ترامپ

در بحبوحه تنش‌های شدید بین آمریکا و چین، ترامپ از تمدید مهلت واگذاری تیک‌تاک خبر داد.

راه‌اندازی
1404/02/15 - 21:52- سایرفناوری ها

راه‌اندازی تولید فیلم در گوگل

گوگل، بخش جدیدی را برای تولید فیلم و سریال راه‌اندازی کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.