about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تقویت پهپادها، با به کارگیری هوش مصنوعی

آزمایشگاه نیروی زمینی آمریکا، به منظور بهبود عملکرد این نهاد در میدان نبرد، هوش مصنوعی را در وسایل نقلیه بدون سرنشین ادغام می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی زمینی (ARL)، روی ادغام هوش مصنوعی با تجهیزات بدون سرنشین و سامانه‌های تشخیص حرارت کار می‌کند. این کار، به منظور افزایش سطح آگاهی موقعیتی سربازان، صورت می‌گیرد.

آزمایشگاه مذکور، سرگرم آزمایش نمونه‌های اولیه پهپادی است که بر پایه‌ی هوش مصنوعی، توانایی درک محیط را دارند. بنابراین می‌توانند در جهان واقعی، اشیا را تشخیص داده و بر پایه مشاهدات خود، عمل کنند.

راگوویر رائو (Raghuveer Rao)، یکی از مقامات آزمایشگاه نیروی زمینی و شخصی که روی تحقیقات یادشده نظارت می‌کند گفت:

ما علاقه‌مند هستیم الگوریتم‌ها و فرآیندهایی را داشته باشیم که ادراک و ناوبری را با یکدیگر ترکیب کنند. ما می‌خواهیم زمانی که شما یک پهپاد را به پرواز در آورید، بتوانیم درک کنیم چه اتفاقی در آن پایین می‌افتد. سپس بر اساس آن، تصمیم گرفته شود که آیا به بازرسی بیشتری نیاز است یا خیر.

رائو ادامه داد که وی و گروهش در اواخر سال 2019، عملیات چندگانه را آزمایش خواهند کرد. حالتی که پهپادها و وسایل نقلیه زمینی بدون سرنشین، به منظور درک بهتر میدان مبارزه، با یکدیگر همکاری می‌کنند.

مقام یادشده، با اشاره به شرایط و محیط‌های خصمانه افزود:

زمانی که همه‌چیز با دوربین‌های ما، به وضوح مشاهده شوند، قابل‌ درک هستند؛ اما اگر یک اختلال وجود داشته باشد، شیئی در میانه راه موجود باشد و محیط را دود، یا مه فرا گرفته باشد، چطور؟

پریا نارایانان (Priya Narayanan)، مهندس مکانیک بخش پردازش سیگنال و تصویر آزمایش نیروی زمینی برای نمونه، روباتی زمینی را به نمایش گذاشت. روی صفحه لپ‌تاپ، این روبات، اشیایی را که می‌تواند تشخیص دهد، با رنگ سبز و آبی مشخص می‌کند. این موارد، میز، صندلی و انسان هستند؛ اما روبات نمی‌تواند کیف پولی را که برای بازرسی ارائه می‌گردد، شناسایی کند.

نارایانان شرح داد:

آن کیف، بخشی از پایگاه داده نیست؛ زیرا تنها 20 آیتم مختلف، برای شناسایی توسط روبات ثبت شده‌اند. درنتیجه اگر نیاز به شناسایی اشیای جدید باشد، باید آن‌ها را نیز به مجموعه اطلاعات قبلی اضافه کرد.

آزمایشگاه یادشده همچنین روی نسل بعدی فناوری‌های تشخیص چهره تحقیق می‌کند و می‌تواند با استفاده از امضاهای حرارتی، اهداف را در تاریکی نیز شناسایی نماید.

تازه ترین ها
قطع
1404/02/14 - 09:45- سایرفناوری ها

قطع شبکه‌های 2G/3G در اراضی اشغالی تا پایان سال 2025

رژیم صهیونیستی در نظر دارد یک میلیون تلفن همراه دارای شبکه 2G/3G را تا پایان سال جاری قطع کند.

فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.

احتمال
1404/02/14 - 08:46- هوش مصنوعي

احتمال ترور فرماندهان مقاومت با هوش مصنوعی؛ این موضوع کاملا جدی است

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره احتمال ترور فرماندهان محور مقاومت با هوش مصنوعی هشدار داد.