about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گفته کارشناسان، استونی و سنگاپور همکاری‌های دفاعی و سایبری را تقویت می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کاله لائانت (Kalle Laanet)، وزیر دفاع استونی با نِگ اِنگ هِن (Ng Eng Hen)، همتای سنگاپوری خود دیدار کرد تا در مورد همکاری 2 جانبه و وضعیت امنیتی فعلی در جناح شرقی ناتو گفتگو کند.

لائانت گفت :

«سنگاپور و استونی هر 2 کشورهای کوچکی هستند که می‌دانند زندگی در کنار یک همسایه بزرگ چگونه است. هر دوی ما قویاً به راه‌حل‌های الکترونیکی، دفاع ملی گسترده، نیروهای دفاعی مبتنی بر ذخیره و اقتصاد باز اعتقاد داریم. به عنوان کشورهای کوچک، ما هر 2 طرفدار صریح دیدگاهی هستیم که مبتنی بر حاکمیت قانون است. بسیار مثبت است که می‌بینیم همکاری‌های دفاعی بین استونی و سنگاپور در حال افزایش هستند و امضای 2 تفاهم‌نامه دوجانبه، برای همکاری‌های دفاعی و در زمینه دفاع سایبری، گواه خوبی بر آن است.»

Paragraphs
Kalle
Kalle Laanet

وی افزود که پتانسیل زیادی برای همکاری در توسعه برخی از پیشرفته‌ترین فناوری‌ها در صنعت دفاعی می‌بیند.

وزارتخانه‌های دفاع سنگاپور و استونی تفاهم‌نامه‌ای را برای تقویت همکاری‌های دفاعی در زمینه‌هایی مانند سیاست دفاعی، آموزش پرسنل، خدمات سربازی وظیفه، امنیت سایبری، دفاع ملی گسترده و مشارکت شهروندان امضا کردند. این 2 وزارتخانه همچنین دومین یادداشت تفاهم را در زمینه تقویت همکاری‌های سایبری امضا کردند.

سفر 4 روزه هیئت سنگاپوری شامل دیدارهای 2جانبه در وزارت دفاع و بازدید از مرکز عالی دفاع سایبری تعاونی ناتو (CCDCOE) مستقر در تالین، برد سایبری «CR-14» و مشارکت وزیر سنگاپور به عنوان شرکت کننده در پانل کنفرانس لِنارت مِری (Lennart Meri) موسوم به «Visions of China» بود.

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.