about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

ایالات متحده و اتحادیه اروپا در مورد نیمه‌هادی‌ها همکاری خود را بیشتر می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات آمریکایی گفتند که ایالات متحده و اتحادیه اروپا قصد دارند تلاش مشترکی را با هدف شناسایی اختلالات عرضه نیمه هادی و همچنین مقابله با اطلاعات نادرست روسیه اعلام کنند.

مقامات ارشد ایالات متحده در حال بازدید از مرکز علمی فرانسوی «Saclay» برای نشستی با شورای تجارت و فناوری بودند که سال گذشته و با اعمال نفوذ فزاینده چین بر فناوری آنها ایجاد شد.

مقامات آمریکایی اذعان کردند که جنگ روسیه و اوکراین چشم‌انداز شورا را گسترش داده، اما بلوک غرب همچنان به رقابت چین چشم دارد.

2 طرف سیستم هشدار اولیه را برای اختلالات عرضه نیمه‌هادی‌ها اعلام خواهند کرد، به این امید که از رقابت بیش از حد بین قدرت‌های غربی برای بخش فناوری حیاتی جلوگیری کنند.

به گفته کارشناسان، صنعت از کمبود قطعات برای تولید تراشه رنج می‌برد که علت آن رونق تقاضای جهانی برای محصولات الکترونیکی و زنجیره‌های تأمین همه‌گیر است.

مارگرت وِستاگر (Margrethe Vestager)، کمیسیونر اروپایی رقابت، در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت :

«ما امیدواریم در مورد سطوح بالای کمک هزینه‌ها به توافق برسیم تا این یارانه‌ها بیش از آنچه لازم، متناسب و مناسب است، نباشد.»

یک مقام آمریکایی ناشناس ادعا کرد :

«هدف این است از آنجایی که واشنگتن و بروکسل هر 2 به دنبال تشویق سرمایه‌گذاری نیمه‌هادی در کشورهای مربوطه خود هستند، ما این کار را به صورت هماهنگ انجام دهیم و صرفاً مسابقه یارانه را تشویق نکنیم. ایالات متحده قبلاً سیستم هشدار اولیه خود را در سال 2021 راه‌اندازی کرده که به زنجیره‌های تأمین در جنوب شرقی آسیا می‌پردازد و در کمک به ما برای جلوتر بودن از چند اختلال احتمالی در اوایل سال جاری بسیار مفید بوده است. 2 طرف به دنبال اختلالات عرضه ناشی از قرنطینه‌های همه‌گیر در چین هستند، تنها اقتصاد بزرگی که هنوز به راهبرد کووید صفر پایبند است.»

این مقام ناشناس ایالات متحده مدعی شد که اتحادیه اروپا و آمریکا اقدامات مشترکی را برای مبارزه با اطلاعات نادرست و هک، به ویژه از سوی روسیه، از جمله راهنمای بهترین شیوه‌های امنیت سایبری برای شرکت‌های کوچک و متوسط ​​و یک کارگروه برای تأمین کنندگان فناوری مورد اعتماد، اعلام خواهند کرد.

وی افزود که این یک موضوع اروپایی نیست، بلکه یک موضوع جهانی است.

جینا رِیموندو (Gina Raimondo)، وزیر بازرگانی ایالات متحده و کاترین تای (Katherine Tai)، نماینده بازرگانی این کشور برای کنفرانس خبری حضور یافتند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.