about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

KPMG استرالیا عملکرد امنیتی را با وزیر سابق دولت تقویت می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت «KPMG Australia» عملکرد امنیت سایبری خود را در «ACT» در قالب گرگ میلر (Greg Miller)، دستیار اول سابق وزارت امور داخلی، تقویت کرد.

میلر با رساندن تیم سایبری KPMG به 16 نفر، به تیمی به رهبری مارتین وِربری (Martijn Verbree)، رئیس سایبری ملی، که پس از 5 سال در KPMG انگلستان در اوایل سال جاری به این سمت منتقل شد، می‌پیوندد.

انتصاب میلر را می‌توان به عنوان یک موفقیت قابل توجه برای تیم امنیت سایبری مبتنی بر ACT در نظر گرفت، زیرا KPMG ادعا کرد که او بر توسعه راهبرد امنیت سایبری 2020 دولت فدرال نظارت داشته و نقش معاون مشاور امنیت سایبری ملی را ایفا کرده است.

انتصاب او همچنین نشان‌دهنده بازگشت به یکپارچه‌سازی سیستم‌های جهانی است، زیرا او قبلاً از سال 2015 تا 2018 معاون مدیر KPMG بود.

میلر گفت :

«اگر می‌خواهیم ریسک‌های سایبری را مدیریت، انعطاف‌پذیری ایجاد و در سطح جهانی رقابت کنیم، دولت و تجارت باید با یکدیگر همکاری کنند. KPMG به طور جدی روی قابلیت‌های سایبری خود سرمایه‌گذاری می‌کند و من از پیوستن به یک تیم استثنایی از رهبران سایبری در KPMG هیجان زده هستم.»

او همچنین به عنوان معاون هماهنگ کننده سیاست سایبری در وزارت نخست وزیری و کابینه کار می‌کرد.

وِربری هم اظهار داشت که KPMG برای گسترش تخصص خود در امنیت سایبری و همچنین ارائه تمام خدمات مربوطه زیر یک سقف برای کمک به مشتریان، سرمایه‌گذاری «سنگینی» می‌کند.

وی توضیح داد :

«امنیت سایبری به طور تصاعدی، با تغییر چشم‌انداز تهدید ناشی از ژئوپلیتیک، سازمان‌های ظالمانه‌تر جرم سایبری و تجدید حیات هکتیویسم، پیچیده‌تر می‌شود. علاوه بر این، سازمان‌های استرالیایی با تعهدات نظارتی جدیدی مانند صورت‌حساب‌های زیرساخت‌های حیاتی، حفاظت از داده‌ها و رژیم‌های حاکمیت شرکتی مواجه هستند. تجربه گرگ در بالاترین سطوح جامعه امنیت ملی به تعمیق جایگاه کارشناسانی که مشتریان ما می‌توانند هنگام کار با KPMG به آنها دسترسی داشته باشند، کمک خواهد کرد.»

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.