about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تقویت سامانه های نظارتی با داده های بیشتر

بازی تحقیقاتی اطلاعاتی آمریکا قصد دارد به منظور تقویت توان هوش مصنوعی دوربین‌های امنیتی، از مجموعه داده‌های بزرگ‌تری بهره بگیرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ ای‌آرپا (IARPA)، بازوی تحقیقاتی جامعه اطلاعاتی آمریکا به تازگی اعلام کرد قصد دارد به الگوریتم‌ها آموزش بدهد تا مردم پراکنده در ویدئوها را ردیابی کنند؛ اما برای این کار به حجم عظیمی از داده‌ها نیاز دارند.

ای‌آرپا به همین منظور گروهی از متخصصان را استخدام کرد تا مجموعه داده‌های بزرگ‌تر و بهتری را به وجود آورند. از این اطلاعات برای آموزش الگوریتم‌های دید رایانه‌ای بهره گرفته خواهد شد که روی حرکات مردم در محیط‌های شهری نظارت می‌کنند.

داده‌های آموزشی باعث بهبود توانایی پیوند زدن محتوای دوربین‌های امنیتی سراسر یک شبکه می‌شود. این مسئله به تقویت توان ردیابی و شناسایی اهداف بالقوه می‌انجامد.

دید رایانه‌ای نوعی هوش مصنوعی است که به رایانه اجازه می‌دهد تصاویر و ویدئوها را تفسیر کند. بسیاری از سازمان‌های مجری قانون و امنیت عمومی هم‌اکنون از این فناوری به‌منظور شناسایی مجرمان، نظارت روی زیرساخت‌های حیاتی و حفظ ایمنی رویداد عظیمی که احتمال حمله تروریستی به آن‌ها وجود دارد، بهره می‌گیرند.

با توجه به گزارش ای‌آرپا، داده‌های مورداستفاده برای آموزش الگوریتم‌های امروزی از کمبود بالایی برخوردار هستند. این محدودیت جلوی محاسبه طیف وسیعی از موقعیت‌های پیرامون جهان واقعی را می‌گیرد؛ بنابراین مقامات این سازمان قصد دارد با استفاده از مجموعه داده‌های جدید، فرآیند آموزش را بهبود بدهند. هدف از این کار بهبود توانایی دید رایانه‌ای به منظور یافتن ارتباط میان محتوای دوربین‌هایی موجود در یک منطقه جغرافیایی وسیع است.

مقامات سازمان مذکور گفتند:

تحقیقات بیشتر در زمینه دید رایانه‌ای با شبکه‌های از دوربین‌های چندگانه، ممکن است به بازسازی صحنه‌های جرم، محافظت از زیرساخت‌های حیاتی و حمل‌ونقل، ارتش و عملیات امنیت ملی ویژه بپردازد.

داوطلبان حاضر در این طرح با توجه به تقاضای موردنیاز 960 ساعت ویدئو را که انواع مختلفی از محیط‌ها و سناریوها را در برمی‌گیرند، اجرا خواهند کرد. این داده‌ها باید حداقل شامل محتوایی از 20 دوربین امنیتی مختلف باشند. این دوربین‌ها باید در همه‌ی طول روز شرایط آب‌وهوایی محتوا ثبت کرده باشند.

به علاوه حداقل 200 فرد داوطلب که اقدامات مختلفی در برابر دوربین‌ها انجام می‌دهند نیز باید توسط الگوریتم‌ها شناسایی شوند.

 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.