about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تقویت سامانه های دفاع موشکی آمریکا

مقامات آمریکایی قصد دارند سامانه‌ی دفاع موشکی جدیدی را بر پایه ماهواره‌ها ایجاد کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از «militarytimes»؛ دولت ترامپ در نظر دارد تا راه‌کارهای دفاع درون و برون مرزی خود را در برابر حمله‌ی موشکی گسترش دهد. به همین منظور احتمال به کارگیری ماهواره‌ها برای ردیابی و تعقیب اهداف خصومت‌آمیز وجود دارد.

به نظر می‌رسد رویکرد ترامپ شامل توقف موشک‌ها حتی پیش از پرتاب آن‌ها یا در دقایق اولیه راه‌اندازی باشد که موتورهای تقویت‌کننده موشک همچنان در حال سوختن هستند. کنگره‌ی آمریکا در حال حاضر بیشتر با رویکرد دوم موافق بوده و برای این موضوع به پنتاگون فشار می‌آورد. این رویکرد شامل استفاده از پهپادهای مسلح با لیزر می‌شود.

هر گونه گسترش دامنه و هزینه دفاع موشکی با دیگر اولویت‌های دفاعی آمریکا رقابت می‌کند. این مسئله شامل میلیاردها دلار اضافه‌ای که دولت ترامپ به توسعه نسل جدید سلاح‌های هسته‌ای اختصاص داده است نیز می‌شود. این توسعه -با توجه به دشمنی طولانی مدت کشور یادشده با روسیه، حتی درباره دفاع موشکی ابتدایی ايالات متحده و نگرانی چین از برد بالای اين قابليت که امنیت ملی آن دولت را به خطر می‌اندازد- مفاهیم مهمی را برای دیپلماسی آمریکایی به دنبال دارد.

مقامات ارشد دولت فعلی آمریکا به تازگی اشاره کرده‌اند، آن‌ها به گسترش سامانه‌ای کاربردی‌تر برای شناسایی و ردیابی موشک‌های دشمن به وسیله صورت فلکی ماهواره‌ای علاقه‌مند هستند. برای مثال به کمک حسگرهای این فناوری می‌توان مسیر دقیق موشک‌های دشمن را شناسایی کرد و سپس سلاح دفاع موشکی قادر است دقیقاً در مسیر تهدید ایجاد شده قرار گیرد. از دیگر مزایای به کارگیری ماهواره‌ها بايد به توان مقابله با موشک‌های مافوق صوت اشاره كرد.

فرانک رز (Frank Rose)، یکی از مقامات سابق پنتاگون و وزارت امور خارجه آمریکا و در حال حاضر همکار ارشد امنیت و راهبرد مؤسسه بروکینگز (Brookings Institution) گفت:

ویژگی بالا یک بهبود واقعی در قابلیت‌های دفاع موشکی ما به حساب می‌آید.

سامانه‌های دفاع موشکی فعلی آمریکا، بر پایه زمین یا کشتی‌ها هستند. رونالد ریگان، رییس جمهور سابق آمریکا، در گذشته طرح استفاده از سامانه‌های دفاع موشکی موجود در فضا را ارائه داده بود که بسیار شبیه به نمونه موجود در فیلم «جنگ‌های ستاره‌ای» (Star Wars) بودند. در حال حاضر هر 2 حزب دموکرات و جمهوری‌خواه ايالات متحده، روی نیاز به تقویت دفاع موشکی آمریکا اتفاق‌ نظر دارند؛ تا به مقابله با تهدیدات رو به پيدايشي مانند تجهیزات هسته‌ای کره شمالی بپردازند.

با وجود این، دیدگاه دقیق ترامپ در زمینه یاد شده به خوبی مشخص نیست. راهبرد امنیت ملی منتشر شده در دسامبر 2017 با اولویت تقویت دفاع موشکی منتشر شده بود؛ اما توضیح داده شد که هدف از این کار ایجاد اختلال در روابط آمریکا با چین و روسیه، به عنوان یک تهدید بالقوه‌ی بزرگ نیست.

جان رود (John Rood)، معاون وزیر دفاع در حوزه سیاست توضیح داد:

سامانه دفاع موشکی فضایی ايالات متحده، در سال گذشته تغییر بزرگی را در زمینه سیاست‌های آمریکا یا تهدید امنیتی برای دیگر کشورها مانند چین و روسیه ایجاد نکرد.

رود در سپتامبر گذشته گفته بود:

سیستم یاد شده روی اقداماتی که دیگران انجام می‌دهند نظارت می‌کند. من آن را یک عمل تحریک‌آمیز، به منظور مشاهده موشک‌های پرتاب شده که ظرفیت بالقوه‌ی تهدید آمریکا را دارند، نمی‌دانم. من فکر نمی‌کنم که داشتن قابلیت حسگرهای نام برده، برای آمریکا تحول بزرگی به شمار آید.

چنین سامانه‌ای با ایده‌ی قرار دادن موشک‌ها در مدار ماهواره بسیار تفاوت دارد و به نظر نمی‌رسد بخشی از راهبردهای دولت ترامپ باشد. کنگره آمریکا به پنتاگون دستور داده است تا روی زمینه یاد شده تحقیق کند. از طرفی تعدادی از مقامات وزارت دفاع آمریکا نیز به تازگی اعلام کردند پیاده‌سازی سامانه‌های رهگیری فضایی امکان‌پذیر و مقرون به صرفه است. با وجود این رود در سپتامبر گذشته اشاره كرد که پنتاگون آمادگی ورود به این حوزه ندارد.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.