about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

کارشناسان توصیه کردند که امنیت سایبری در فیلیپین قبل از برگزاری انتخابات ماه می سال جاری باید تقویت شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ تحلیلگران فناوری اطلاعات و سیاسی معتقدند که دولت فیلیپین باید امنیت سایبری را تقویت کند زیرا نامزدها در انتخابات امسال حضور خود را در رسانه‌های اجتماعی افزایش می‌دهند تا آرای بیشتری را در بحبوحه همه‌گیری کرونا جذب کنند.

ویلیام امانوئل اس یو (William Emmanuel S. Yu)، استاد علوم کامپیوتر از دانشگاه آتنئو دو مانیل (Ateneo de Manila)، گفت که آژانس‌ها باید بهترین شیوه‌های جهانی را در برابر جرایم سایبری اتخاذ کنند.

او در تماسی تلفنی اظهار داشت :

«سازمان‌های دولتی باید به سرمایه‌گذاری در امنیت اطلاعات ادامه دهند، زیرا با داشتن مهارت در تأمین امنیت پلتفرم‌های خود، جهان به جلو پیش می‌رود و سوءاستفاده‌های جدیدتر، خطاهای بیشتر و مشکلات بیشتری وجود خواهد داشت. ما باید بتوانیم خودمان را محک بزنیم، زیرا امنیت هرگز 100 درصد نیست. آژانس‌ها باید روی سخت‌افزار و نرم‌افزار و منابع انسانی سرمایه‌گذاری کنند تا امنیت سایبری تقویت شود.»

دنیس وی. بلانکو (Dennis V. Blanco)، دانشیار علوم سیاسی از دانشگاه فیلیپین (UP) نیز اعلام کرد که ماه‌های منتهی به انتخابات ماه می امسال بسیار مهم خواهد بود، زیرا برخی مسائل مربوط به اعتماد و مشروعیت وجود خواهد داشت.

او به اشکالات رایانه‌ای در دستگاه‌های شمارش آرا و سیستم جستجو در گذشته و ادعای هک کردن سرورهای کمیسیون انتخابات (Comelec) اشاره کرد.

بلانکو در ایمیلی گفت که نهاد انتخابات باید به سرعت به این مسائل رسیدگی کند تا از یکپارچگی روند انتخابات اطمینان حاصل و اعتماد عمومی را حفظ کند.

ماریا الا ال. آتیانزا (Maria Ela L. Atienza)، استاد علوم سیاسی از دانشگاه فیلیپین توضیح داد :

«یکپارچگی سیستم انتخاباتی و دولت ما در خطر است. آیا دولت توانایی و تمایل اطمینان از امنیت سیستم‌های ما را دارد؟»

دپارتمان فناوری اطلاعات و ارتباطات گفت که پایگاه داده Comelec دست نخورده باقی مانده و سیستم‌های شمارش آرا در زمان هک اخیر آفلاین بوده است.

یو اظهار داشت که عدم اطمینان در مورد انتخابات مردم را به تردید در نتایج انتخابات سوق می‌دهد. این کارشناس فناوری اطلاعات عنوان کرد که نرخ جرم و جنایت معمولاً در دوره انتخابات افزایش می‌یابد و اکنون تنها تفاوت در ماهیت دیجیتالی جرایم است که حل آن را دشوارتر است. وی همچنین درباره اخبار و اطلاعات جعلی هشدار داد.

جِی اِل باتیستا (Jay L. Bautista)، کارشناس تحقیقات رسانه‌ای خاطرنشان کرد که با وجود اینترنت پایدار در مانیل و شهرهای اطراف، این موضوع تقریباً برای نیمی از فیلیپین صادق نیست.

وی افزود که نامزدها باید از رسانه اجتماعی و سنتی استفاده کنند تا پلتفرم‌های سیاسی و اقتصادی خود را به اطلاع عموم برسانند.

طبق نظرسنجی پالس آسیا (Pulse Asia) در ماه سپتامبر گذشته، تقریباً دو سوم فیلیپینی‌های بزرگسال به اینترنت دسترسی دارند، در حالی که این نرخ در منطقه پایتخت 84 درصد و برای بقیه لوزون 65 درصد، در ویسایاس (Visayas) 62 درصد و میندانائو (Mindanao) 47 درصد بود.

به گفته بلانکو، نامزدها باید تلاش کنند تا به مناطقی که از نظر فناوری چالش‌برانگیز است، برسند و تعادلی بین کاربرد رسانه‌های اجتماعی و سنتی پیدا کنند.

گروهی که خود را فیلیپینی‌های گمنام (Anonymous Philippines) می‌نامند، وب‌سایت Comelec را در 27 مارس 2016 هک، آن را مخدوش و پیامی را منتشر کردند که در آن خواستار اقدامات امنیتی شدیدتر در دستگاه‌های شمارش آرا برای استفاده در انتخابات ریاست‌جمهوری 2016 شد.

چند روز بعد، یک گروه هکر دوم کل پایگاه داده Comelec را به صورت آنلاین پست و 3 پیوند آینه‌ای دیگر را اضافه کردند که در آن پایگاه داده را می‌توان دانلود کرد.

ترند میکرو در آن زمان گفت :

«به دنبال انتشار کل پایگاه داده Comelec  فیلیپین ناشی از نقض گسترده داده‌ها، هر رأی‌دهنده ثبت‌نام‌شده در فیلیپین اکنون در معرض تقلب و سایر خطرات قرار دارد. در حالی که گزارش‌های اولیه تأثیر نقض را کم‌اهمیت جلوه دادند، اما بررسی‌های ما نشان می‌دهد که تعداد زیادی از اطلاعات حساس و قابل شناسایی شخصی از جمله اطلاعات پاسپورت و داده‌های اثر انگشت در این داده‌ها گنجانده شده است.»

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/17 - 21:18- آمریکا

هشدار آژانس سایبری آمریکا نسبت به حملات هکرها به بخش نفت و گاز

برترین آژانس امنیت سایبری داخلی آمریکا هشدار داده که هکرها زیرساخت‌های نفت و گاز را هدف گرفته‌اند و از ضعف در شیوه‌های امنیتی بهره‌برداری می‌کنند.

ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.