about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

«برنامه آگاهی از جرایم سایبری» پلیس ناگپور در اجلاس مجازی پلیس هند مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در دومین اجلاس مجازی پلیس هند در سال 2022 در دهلی در 15 ژوئیه سال جاری از «برنامه آگاهی از جرایم سایبری» کمیسیونر پلیس ناگپور تقدیر شد.

پلیس ناگپور روی موضوع «آینده نوآوری و انعطاف‌پذیری پلیس» در این اجلاس تأکید کرد.

آمیتش کومار (Amitesh Kumar)، کمیسیونر پلیس ناگپور، سونیل فولاری (Sunil Phulari)، کمیسیونر پلیس آدل سابق و دیگر مقامات ارشد پلیس شهر، که فراتر از دفاتر خود رفتند و از طریق پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی مختلف و ابتکارات انتشار آگاهی در مورد جرایم سایبری با ناگپوریان تماس گرفتند، در این کنفرانس بسیار مهم حضور داشتند.

پلیس ناگپور، ایستگاه پلیس سایبری یک کمپین آگاه‌سازی شدید علیه کلاهبرداری‌های سایبری در سال‌های 2020-2021 با شرکت در وبینار مدارس و کالج‌ها، وبیناری برای سازمان‌های غیردولتی و شرکت‌ها، سخنرانی‌ها در مقابل عموم مانند «Molls»، «Durga Mandals» و دیگر مکان‌های شلوغ آغاز کرده است. پلیس هند معتقد است که با کمک دوستان رسانه‌ای و دیگران، مردم را باید به طور مداوم آگاه کرد.

تحت هدایت کومار، کشاو واگ (Keshav Wagh)، بازرس پلیس ایستگاه پلیس سایبری آن زمان به همراه تیمش از «برنامه آگاهی‌سازی» شگفت‌انگیز در سراسر هند استقبال کردند.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.