about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گفته کارشناسان غربی، غول‌های رسانه اجتماعی آمریکا نسبت به قبل اشتیاق بیشتری برای سرکوب حساب‌های چینی دارند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته تحلیلگران غربی، سرکوب سریع یک کمپین اطلاعات غلط مرتبط با اعتراضات ضددولتی هنگ‌کنگ نشان می‌دهد که پلتفرم‌های رسانه اجتماعی توییتر، فیس‌بوک و یوتیوب تمایل بیشتری برای خنثی کردن عملیات‌های نفوذ دارند.

آنها با این اشتیاق، تضاد بین حرکت سریع و هماهنگ شرکت‌های آمریکایی و سابقه فعالیت آنها در مبارزه با این پلتفرم‌ها را نشان دادند. فشارهای ایالات متحده، شورای اروپا و دیگران برای ریشه‌کن کردن اطلاعات غلط سیاسی و انتشار گزارش رابرت مولر (Robert Mueller)، مشاور ویژه سابق کاخ سفید در ماه آوریل 2019 در مورد استفاده روسیه از رسانه اجتماعی برای نفوذ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016 باعث فشار روی پلفترم‌ها در نظارت بر فعالیت‌های سیاسی و تحت حمایت دولتی شد.

دیوید فیدلر (David Fidler)، یکی از اعضای ارشد کمکی در حوزه امنیت سایبری در شورای روابط خارجی در نیویورک گفت:

ما تاکنون این میزان  سرعت و هماهنگی را از پلتفرم‌ها ندیده بودیم؛ همیشه شرکت‌های رسانه اجتماعی مجبور به انجام کاری بوده‌اند. اما حالا به نظر مشتاق‌تر شده‌اند.

فیدلر اعلام کرد:

این اقدام در چارچوب دستور کار جدی ایالات متحده برای مقابله با توانایی‌های سایبری و نفوذ جهانی چین انجام شده است. اگر شما قابلیت‌های فنی و درک بهتر مشاغل را با نظارت طولانی‌‎مدت بر روابط این شرکت‌ها با چین متصل کنید، متوجه خواهید شد که مقدمات برای پاسخ سریع‌تر نسبت به آنچه در هر چیز دیگری دیده‌اید بیشتر وجود دارد.

توییتر و فیس‌بوک، به دلیل مشکوک شدن به حساب‌های مرتبط با دولت چین جزو اولین پلتفرم‌های رسانه اجتماعی بودند که این کار را انجام دادند. توییتر، 936 حساب کاربری را به حالت تعلیق درآورد و فیس‌بوک 5 حساب، 7 صفحه و 3 گروه را بست.

یوتیوب نیز گفت که 210 کانال را به دلیل بارگذاری‌های هماهنگ ویدئوهای مرتبط با اعتراضات هنگ‌کنگ بسته است. یافته‌های یوتیوب مطابق با مشاهدات و اقدامات اخیر مربوط به چین از سوی توییتر و فیس‌بوک است، اما مستقیماً به رابطه دولتی اشاره ندارد.

بیانیه‌های فیس‌بوک و گوگل همچنین به هماهنگی بین شرکت‌ها در تحقیقاتشان اشاره داشت. فیس‌بوک تأیید کرد که همانند توییتر عمل کرده است، در حالیکه گوگل تبادل اطلاعات با شرکای صنعت هنگام بررسی تهدیدات را تأیید کرده است.

جیک والیس (Jake Wallis)، تحلیلگر ارشد مرکز سیاست سایبری بین‌الملل نهاد سیاست راهبردی استرالیا معتقد است که این سطح از هماهنگی نشان دهنده نحوه افزایش سرمایه‌گذاری شرکت‌ها در حوزه امنیتی و شناسایی دستکاری پلتفرم پس از انتخابات سال 2016 بوده است. پلتفرم‌ها به دلیل عدم واکنش مناسب به کمپین اطلاعات غلط تا پایان انتخابات تحت نظارت جدی سیاسی و عمومی قرار گرفتند.

والیس اعلام کرد:

پلتفرم‌ها، تجاربی آموخته‌اند و احتمالاً توجه بیشتری به مکان‌های حضور سیاسی دارند. مسئله مهم در بیانیه‌های فیس‌بوک و توییتر، میزان آمادگی آنها در تخصیص این فعالیت به یک دولت بود. من فکر نمی‌کنم این کار به آسانی انجام شود؛ هر 3 رسانه تمایل به رشد نوعی بازار در چین دارند.

واکنش شدید چین به تصمیم سیاسی توییتر و فیس‌بوک در میان تنش‌ها

به گفته کارشناسان، شناسایی حساب‌های مرتبط با دولت چین ترکیب پیشرفته الگوریتمی و تحقیقات انسانی خواهد بود. فیدلر گفت که شرکت‌ها از زمان شروع کمپین‌های رسانه اجتماعی دولت اسلامی در سال 2014 و برافراشتن پرچم قرمز در مورد نحوه باروری پلتفرم‌ها در زمینه افراط‌گرایی، اطلاعات غلط و دستکاری شروع به ساخت آرام توانایی‌ها کردند.

کار خودکار کارآگاه از الگوریتم‌ها، حساب‌ها را نه به شیوه انسانی انجام می‌دهد و ارتباط‌های بین حساب‌ها را با رفتارهای مشابه برای اندازه‌گیری مقیاس آنها ایجاد می‌کند. سپس کارمندان انسانی براساس درک محتوای سیاسی از یافته‌های مکانیزه نقاط را به هم متصل می‌کنند.

تحلیلگر ارشد مرکز سیاست سایبری بین‌الملل نهاد سیاست راهبردی استرالیا توضیح داد:

یكی از مهم‌ترین عوامل حضور پلتفرم‌ها در اینجا، دانستن جواب این سؤال است که چرا شبکه‌ای از حساب‌ها اینگونه رفتار می‌کنند و هدف آنها چیست؟ آنها قصد دارند چه پیامی ارسال کنند؟ این کار واقعاً ترکیبی از سیگنال‌های فنی، نقاط داده، درک ژئوپلیتیکی و راهبردی است که شما روی آن داده‌های فنی قرار می‌دهید.

تحلیلگران توافق دارند که در مورد هنگ‌کنگ، کار پلتفرم‌ها در تشخیص اتفاقات در مقایسه با کمپین اطلاعات غلط روسیه متمرکز روی ایالات متحده – که سال‌ها قبل تأسیس شد – سخت نبوده است.

والیس اظهار داشت:

این کار نشانه‌های تأثیرگذار برنامه‌ریزی شده طولانی مدت مشابه نفوذ روسیه در انتخابات سال 2016 ندارد.

در تجزیه و تحلیل تیم او از پروند‌ه‌های منتشر شده به‌وسیله توییتر، حساب‌های قابل ردیابی و قدیمی پیدا شده است. پرچم قرمز دیگر توصیف شده از سوی توییتر، فعالیت آدرس‌های آی‌پی بدون قفل خاص بود که نشان می‌داد کانال‌های خاص مرتبط با دولت چین بدون نیاز به استفاده از یک شبکه خصوصی مجازی به منظور دسترسی به یک وب‌سایت خارج از «Great Firewall» پکن هستند. توییتر، فیس‌بوک و گوگل همه در چین ممنوع هستند.

آندره اوبلر (Andre Oboler)، رئیس مؤسسه پیشگیری از نفرت آنلاین در سیدنی و مدرس ارشد امنیت سایبری در دانشکده حقوق دانشگاه لاتروب (La Trobe) در ملبورن گفت:

واکنش سریع پلتفرم‌ها به کمپین اطلاعات غلط نشان داد که آنها از زمان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016 چقدر تغییر کرده‌اند. اما یافته‌های آنها درمورد فعالیت وابسته به دولت نشان دهنده اهمیت عوامل تهدید امنیتی دولتی برای پلتفرم‌ها است.

اوبلر ادامه داد:

این روند جدیدتری نسبت به کمپین‌های اطلاعات غلط یا دیگر فعالیت‌های مبهم اجرا شده روی پلتفرم‌ها به‌وسیله عوامل غیردولتی، هکرها و گروه‌های ذینفع خاص است. پس از آخرین تلاش‌ها درخصوص هنگ‌کنگ، ریشه‌کن کردن کار عوامل دولتی روی پلتفرم‌ها اکنون به یکی از تهدیدات اصلی تبدیل شده است.

هنگ‌کنگ ماه‌ها شاهد تظاهرات ضد حکومتی بود که براساس یک لایحه استرداد راه‌اندازی شده بودند و به مجرمان جنایتکار اجازه می‌داد برای محاکمه به سرزمین اصلی خود بازگردانده شوند.

تازه ترین ها
متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

ادعای
1404/02/14 - 10:10- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به وب‌سایت‌های هلند

کارشناسان ادعا کردند که یک گروه هکری طرفدار روسیه در حمله‌ای هماهنگ بیش از ۵۰ وب‌سایت هلندی را هدف قرار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.