about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تفاوت میان سیب و گلابی

اپل سرانجام تفاوت میان گلابی و سیب را تشخیص داد!

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان در اواسط تابستان اپل از شرکتی به دلیل لوگویش شکایت کرد. نام این شرکت Prepear بوده و برنامه آن در اپ استور و گوگل پلی استور برای دانلود در دسترس است. این برنامه به کاربران خود برای آماده‌سازی غذا و تهیه لیست خرید کمک می‌کند. باوجود آنکه لوگوی این برنامه گلابی است، اپل معترض بود که این لوگو به لوگوی سیب آنها شباهت دارد. اما حالا لغو شکایت اپل از Prepear به نظر می‌رسد که کوپرتینویی‌ها سرانجام تفاوت میان گلابی و سیب را تشخیص داده‌اند.
Natalie Monson بنیانگذار Prepear توضیح داده است که چگونه شرکت تریلیون دلاری اپل تصمیم گرفت کمپانی کوچک آنها را به دادگاه بکشاند. او گفته است:

“اپل بر روی نماد تجاری کسب و کار کوچک ما دست گذاشت و مدعی شد که لوگوی گلابی ما بسیار شبیه به لوگوی سیب آنها است و این به برند آنها آسیب می‌زند. این به ما در Prepear ضربه بزرگی زد. مبارزه با آن هزینه چند هزار دلاری برای ما به همراه آورد.”

دلیل لغو شکایت اپل از Prepear
اپل در شکواییه که در دادگاه به ثبت رسانده، توضیح داده است که چگونه لوگوی گلابی آنها می‌تواند شبیه به لوگوی اپل باشد. اپل به طراحی مینیمالیستی میوه و برگ زاویه دار لوگوی Prepear اشاره کرده که لوگوی اپل را در ذهن انسان تداعی می‌کند. با این حال، این شرکت به شدت مراقب است که در دعوای حقوقی مذکور آسیبی به چهره برند خود وارد نکند. به خصوص زمانی که شرکت مادر Prepear یعنی Super Healthy Kids یک کارزار اینترنتی در اعتراض به این شکایت به راه انداخت و در مدت کوتاهی موفق به جمع‌آوری 250 هزار امضا شد.
هفته گذشته اعلام شد که دادگاه بررسی شکایت اپل از Prepear برای 30 روز به تعویق خواهد افتاد. ظاهراً به نظر می‌رسد که هر دو طرف در حال مذاکره برای حل و فصل موضوع هستند. با این حال در صورتیکه توافقی تا 23 ژانویه صورت نگیرد، روند رسیدگی به پرونده ادامه پیدا خواهد کرد. پیش از فرارسیدن این زمان هم هر یک از طرفین می‌توانند اعلام کنند که نیازی به انتظار نیست و روند رسیدگی از سر گرفته شود. اگر اپل و Prepear نتوانند در طول این 23 روز به توافق برسند، انتظار می‌روند که تا مدتی طولانی درخصوص دعوی حقوقی آنها اخبار زیادی منتشر شود.

موضوع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.