about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بر اساس اخبار منتشر شده، فدراسیون امنیت سایبری سعودی، اخیرا با شرکت مخابرات این کشور، یادداشت تفاهم همکاری امضا کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان و به نقل از خبرگزاری عرب نیوز (Arab News)؛ فدراسیون امنیت سایبری و برنامه نویسی عربستان سعودی، روز شنبه، مورخ 14 آوریل، یادداشت تفاهم همکاری جدیدی با شرکت مخابرات این کشور، امضا کرد. از مهم ترین موارد اشاره شده در این توافقنامه،  می توان به بومی‌سازی قابلیت های فنی، ارائه خدمات، راه کار های هوشمندانه و نوآورانه و پشتیبانی فنی از فدراسیون یاد شده، اشاره کرد.

به عقیده بسیاری از متخصصان، هدف اصلی این تفاهم نامه، ایجاد یک محیط آزمایشگاهی و آموزشی کارآمد، ارائه ایده های بدیع و نو آورانه به فدراسیون، جذب نیروی متخصص و حمایت از برگزاری کنفرانس ها و مسابقات امنیت سایبری است. 

سعود بن عبدالله القحطانی (Saud bin Abdullah Al-Qahtani)، رئیس فدراسیون امنیت سایبری عربستان سعودی، با اشاره به این توافق راهبردی با شرکت مخابرات این کشور، تغییر کیفی فعالیت فدراسیون، افزایش نوآوری فنی، بهبود تجزیه و تحلیل اطلاعات در حوزه امنیت سایبری و برنامه نویسی تجهیزاتی چون هواپیماهای بدون سرنشین را از محاسن این تفاهم نامه، دانست.
 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.