about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

باج افزار جدیدی به نام PaloadBIN شناسایی شده است که ظاهرا نام جدید باج افزار مورد استفاده گروه Evil Corp می باشد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ بدافزار جدیدی به نام PayloadBIN شناسایی شده است که در واقع نام جدید باج افزار مورد استفاده گروه Evil Corp می باشد.

تصور می شود برند سازی دوباره این بدافزار توسط Evil Corp، با هدف دور زدن تحریم های اعمال شده از سوی دفتر کنترل دارایی های خارجی آمریکا ( OFAC) صورت پذیرفته است. 

گروه باج افزاری Evil Corp پس از تحریم شدن توسط دولت آمریکا در سال 2019، تلاش کرد با تغییر نام فعالیت های باج افزاری خود( Hades، Phoenix و WastedLocker) این تحریم ها را دور بزند.

پیش تر این گروه توانسته بود پلیس واشنگتن را مورد هدف قرار دهد و با جا زدن خود به جای گروه Babuk، ادعا کرد که دیگر اقدام به رمزنگاری باج افزاری نمی کند و تنها بر روی سرقت داده متمرکز خواهد شد. 

اواخر می بود که این گروه باج افزاری نام خود را به Paload bin تغییر داد و افزونه .PAYLOADBIN را به فایل های رمز نگاری شده ضمیمه کرد. 

به اعتقاد مقامات آمریکایی این اقدام از سوی Evil Corp، می تواند قربانیان را به سوی نقض مقررات OFAC سوق دهد. 

این گروه که به صورت فعالی در حال تغییر نام باج افزار خود است، اخیرا توانسته نهادهای متعددی را مورد هدف قرار دهد. شرکت بیمه CNA ماه پیش، باج تقریبا 40میلیون دلاری را به این گروه پرداخت کرد. 

منبع:

تازه ترین ها
عدم
1405/07/02 - 10:39- آمریکا

عدم وجود مدارک از مداخله موفق خارجی در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا

بر اساس یک ارزیابی محرمانه جامعه اطلاعاتی آمریکا، هیچ مدرکی پیدا نشده است که نشان دهد یک کشور خارجی توانسته باشد با موفقیت در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا مداخله کند یا نتیجه انتخابات را تحت تأثیر قرار دهد.

شکایت
1405/07/02 - 10:36- آمریکا

شکایت استان بریتیش کلمبیا کانادا از اوپن‌اِی‌آی

استان بریتیش کلمبیا کانادا به دلیل نقش چت جی‌پی‌تی در تیراندازی مدرسه‌ای در تامبلر ریج، از اوپن‌اِی‌آی شکایت کرد.

هک
1405/07/02 - 10:33- جرم سایبری

هک وب‌سایت استخدامی اف بی آی توسط شاینی هانترز

دفتر تحقیقات فدرال آمریکا در حال بررسی یک نفوذ سایبری به پلتفرم استخدامی خود است؛ رخدادی که پس از آن گروه مجرم سایبری شاینی هانترز وب‌سایت استخدامی اف بی آی را دستکاری و ادعا کرد اطلاعات کارکنان فعلی و سابق و متقاضیان استخدام را سرقت کرده است.