about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

انتشار شده در تاریخ

تغییر مفهوم حریم خصوصی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت فیس‌بوک در زمان برگزاری اجلاس اف8، اعلام کرد که عملکرد ابزار «تجزیه‌وتحلیل برای برنامه‌ها» (Analytics for Apps) را بهبود داده است. این ابزار به توسعه‌دهنده‌ها کمک می‌کند تا بازخورد مردم نسبت به برنامه‌ی خود را بررسی کنند. همچنین توسعه‌دهنده‌ها به کمک این ابزار می‌توانند اطلاعاتی در مورد تحصیلات، شغل، بیماری، جنسیت، سن، زبانی که صحبت می‌کنند و انواع اطلاعات دیگر را از طریق حساب کاربری فیس‌بوک، مشتری‌های خود به دست بیاورند.
نکته‌ای که در مورد این ابزار وجود دارد، عملکرد آن بدون نیاز به ورود کاربر به‌حساب کاربری فیس‌بوک خود، از طریق برنامه است؛ بنابراین توسعه‌دهنده‌ها می‌توانند بررسی کنند که چه کسی در حال استفاده از آن است.
دو ویژگی اعلان جدید نیز به ابزار تجزیه‌وتحلیل برای برنامه‌ها اضافه خواهد شد. اولین ویژگی اعلان اجباری (push notification) است که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد افرادی را که در برنامه‌ی آن‌ها نیستند هدف قرار دهد. به‌عنوان مثال می‌توان به برنامه‌ی استارباکس  (Starbucks) اشاره کرد که به‌صورت هفتگی یک برنامه‌ی رایگان را برای دانلود پیشنهاد می‌دهد.
دومین ویژگی مربوط به اعلان‌های درون برنامه‌ای است که به توسعه‌دهنده اجازه‌ی استفاده از تصویر، عکس متحرک، استیکر و صدا استفاده کنند. این قابلیت، باعث می‌شود تا کاربران دقیقاً همان کاری را بکنند که توسعه‌دهنده می‌خواهد. آن‌ها می‌توانند عملکرد موردنظر خود را ایجاد کرده و هر چیز معنی‌داری را ضبط کنند تا به کاربر نشان دهند.

در حالی که عده‌ای از کاربران از این موضوع و در دسترس قرار گرفتن اطلاعات خود راضی نیستند؛ عده‌ای از توسعه‌دهندگان نیز مجبور به قبول این موضوع شدند که سیاست حفظ حریم خصوصی آن‌ها در ادغام با فیس‌بوک تغییر خواهد کرد.

________________________________

1-قهوه‌خانه‌ی زنجیره‌ای آمریکایی که بزرگ‌ترین قهوه‌ی خانه زنجیره‌ای جهان حساب می‌شود.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد