about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

تغییر سیاست‌های سایبری در اوکراین

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ استانداردها و راهبرد امنیت سایبری جدید اوکراین، برای مقابله با تهدیدات سایبری روسیه تنظیم شد. اوکراین همچنین خرید محصولات نرم‌افزاری از روسیه را متوقف کرد. سخنگوی دفتر پروشنکو، رییس‌جمهور اوکراین، علت تهیه راهبرد جدید امنیت سایبری در این کشور را مقابله با حملات سایبری روزافزون به بخش‌های زیرساختی اوکراین، نظیر فناوری اطلاعات و زیرساخت‌های اجتماعی در ماه‌های اخیر اعلام کرد.
کارشناسان امنیتی اوکراینی می‌گویند راهبرد جدید با استانداردهای اتحادیه اروپا و ناتو منطبق است و در آن بر توسعه فعالیت‌های تحقیق و توسعه تأکید شده است. همچنین در این راهبرد، توسعه همکاری‌های بین‌المللی در حوزه امنیت سایبری و تحت راهبرد کنترل شده توسط شورای دفاعی و امنیت ملی اوکراین در دستور کار قرار دارد.
مقامات اوکراینی، مقابله با حملات سایبری به زیرساخت‌های حیاتی اوکراین، نظیر حادثه قطع برق طی ماه‌های گذشته که منجر به بروز خاموشی گسترده در بخش‌های وسیعی از اوکراین شد را یکی از اساسی‌ترین موضوعات امنیتی دانسته و خواستار دقت هر چه بیشتر در این موضوع شدند. کارشناسان امنیتی اوکراینی معتقدند، حملات سایبری تهدیدی بالقوه برای نیروگاه‌های اتمی، فرودگاه‌ها و سامانه‌های ریلی این کشور محسوب می‌شود.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد