about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تغییر ساختار و عملکرد مغزی به کمک اینترنت

بر اساس تحقیقات صورت گرفته توسط دانشمندان، فعلیت بیش از حد با اینترنت می‌تواند روی عملکرد مغز و میزان تمرکز تاثیر منفی بگذارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ بسیاری از فعالیت‌های مهم بشری مانند جمع‌آوری غذا یا ارتباط با دیگر اعضای جامعه در حال حاضر در حوزه مجازی انجام می‌شوند. اکثر بخش‌های مغز با هماهنگی کارهای روزمره با این نوع سبک زندگی فوق مدرن سازگار می‌شوند. با این که تحقیق در مورد اثر اینترنت بر عملکرد مغز هنوز ادامه دارد، تیم حرفه‌ای محققان بازنگری یادگیری در مورد نحوه تغییر افکار به کمک زندگی دیجیتال را گردآوری کرده است.

بازنگری یاد شده در مجله جهانی روانپزشکی – که به‌وسیله دانشمندان دانشگاه آکسفورد، هاروارد، سیدنی غربی، کالج کینگز و دانشگاه منچستر منتشر شده است – یافته‌های برخی مطالعات تصویربرداری ذهنی به منظور ارزیابی برخی فرضیه‌های اصلی مربوط به تأثیرگذاری اینترنت روی مغز را بررسی می‌کند. اگرچه یافته‌ها به‌صورت قطعی در نظر گرفته نمی‌شوند، شواهد نشان می‌دهند که شیوه‌های زندگی آنلاین انسان امروزی، بخش‌های مغزی مرتبط با  توجه، حافظه و مهارت‌های اجتماعی را تغییر می‌دهند.

به عنوان مثال، براساس یک مطالعه، افرادی که مجبور به بررسی پیام‌های تلفن‌های خود و دیگر اعلان‌ها می‌شوند، ماده خاکستری مناطق خاصی از قشر جلومغزی را برای حفظ تمرکز در مواجهه با حواس‌پرتی کاهش می‌دهند. در نتیجه، این افراد تمایل دارند وظایف درنظر گرفته شده برای جلب توجه را بدتر اجرا کنند.

تأثیر موتورهای جستجو، منجر به گمانه‌زنی‌هایی در خصوص تکیه بیش از حد به اینترنت به عنوان یک منبع اطلاعاتی – به زیان ظرفیت حافظه داخلی خود – می‌شود. نویسندگان با پشتیبانی این فرضیه به مطالعه‌ای در مورد افراد متمایل به یادآوری ضعیف‌تر اطلاعاتی در حوزه آنلاین مغایر با دایره‌المعارف دست یافتند. اسکن‌های مغزی نشان می‌دهند که این اثرگذاری با کاهش فعالیت ونترال استریم مغزی (ventral stream) – سیستم بازیابی حافظه کلیدی – با جمع‌آوری آنلاین داده‌ها همبستگی دارند.

این یافته‌ها، احتمال ناتوانی در بخش‌های اصلی و فعال مغزی با یادگیری آنلاین مورد نیاز برای ذخیره‌سازی حافظه بلندمدت را افزایش می‌دهد.

رسانه اجتماعی، به نظر راه‌هایی را تغییر می‌دهند که در آنها مراکز اجتماعی مغزهای ما کار می‌کنند. به عنوان مثال، یک مطالعه نشان داد که تعداد دوستان یک فرد در فیس‌بوک مشخص کننده حجم ماده خاکستری در قشر انتورینال راستی است که پیشتر با توانایی ارتباط اسامی و چهره‌ها مرتبط شده است.

اثر فوق احتمالاً ناشی از این واقعیت است که رسانه اجتماعی مردم را تشویق به حفظ تعداد زیادی از ارتباطات ضعیف اجتماعی و نیاز به توانایی بیشتر برای نامگذاری چهره‌ها می‌کند. قبل از ظهور رسانه اجتماعی، مردم تمایل داشتند روابط عمیق‌تری با شبکه کوچک‌تر مردمی داشته باشند؛ بنابراین به سازگاری‌های متفاوتی در مناطق اجتماعی مغزی نیاز داشتند.

به‌طور کلی، کارشناسان معتقدند که اطلاعات برای بیانیه قطعی در مورد خوب یا بد بودن اینترنت برای مغز ما به اندازه کافی دقیق و قطعی نیستند. با این حال، با اختصاص زمان بیشتر در حوزه آنلاین، عملکرد شناختی بیشتر تغییر می‌کند.

تازه ترین ها
فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.

احتمال
1404/02/14 - 08:46- هوش مصنوعي

احتمال ترور فرماندهان مقاومت با هوش مصنوعی؛ این موضوع کاملا جدی است

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره احتمال ترور فرماندهان محور مقاومت با هوش مصنوعی هشدار داد.

هوش
1404/02/14 - 08:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به ویکی پدیا هم رحم نکرد

هوش مصنوعی به هیچ چیز رحم نمی‌کند و اکنون به ویکی پدیا نیز راه یافته است. ظاهرا هوش مصنوعی در تولید و ویرایش مقالات بزرگترین دانشنامه آنلاین جهان نقش مهمی ایفا خواهد کرد.