about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تغییر رمز عبور برخی از کاربران فیس بوک

فیس بوک حساب‌های کاربری برخی از کاربرانی که اعتبارنامه‌های ورود به سیستم آن‌ها در نتیجه نشت ادوب افشاء شده بود را مسدود نمود.

فیس بوک حساب‌های کاربری برخی از کاربرانی که اعتبارنامه‌های ورود به سیستم آن‌ها در نتیجه نشت ادوب افشاء شده بود را مسدود نمود. این شرکت از کاربرانی که از اعتبارنامه‌های ورودی یکسان با خدمات آنلاین ادوب استفاده می‌کنند درخواست می‌کند تا برای تایید هویت، رمز عبور خود را تغییر دهند.

هنگام ورود به حساب کاربری فیس بوک، آن دسته از کاربرانی که در این دسته بندی قرا گرفتند پیامی را دریافت می‌کنند که در آن آمده است: یک حادثه امنیتی در وب سایت دیگری که مرتبط با فیس بوک نیست اتفاق افتاده است و حساب کاربری شما در معرض خطر قرار دارد زیرا شما در این دو وب سایت از رمز عبور یکسانی استفاده می‌کنید. این پیام امنیتی به شما می‌گوید که برای امن کردن حساب کاربری خود باید به چند سوال پاسخ داده و رمز عبور خود را تغییر دهید. برای حفاظت بیشتر تا زمانی که این فرآیند پایان یابد کسی قادر نیست تا شما را بر روی فیس بوک ببیند.

اوایل ماه اکتبر شرکت ادوب اعلام کرد که هکرها به شبکه کامپیوتری داخلی آن‌ها نفوذ کردند و کد منبع برخی از محصولات و اطلاعات مربوط به 2.9 میلیون مشتری را به سرقت برده اند. این هکرها اوخر ماه گذشته نام کاربری و رمز عبور رمزگذاری شده 150 میلیون کاربر ادوب را به صورت آنلاین افشاء کردند.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.