about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تغییر رمز عبور برخی از کاربران فیس بوک

فیس بوک حساب‌های کاربری برخی از کاربرانی که اعتبارنامه‌های ورود به سیستم آن‌ها در نتیجه نشت ادوب افشاء شده بود را مسدود نمود.

فیس بوک حساب‌های کاربری برخی از کاربرانی که اعتبارنامه‌های ورود به سیستم آن‌ها در نتیجه نشت ادوب افشاء شده بود را مسدود نمود. این شرکت از کاربرانی که از اعتبارنامه‌های ورودی یکسان با خدمات آنلاین ادوب استفاده می‌کنند درخواست می‌کند تا برای تایید هویت، رمز عبور خود را تغییر دهند.

هنگام ورود به حساب کاربری فیس بوک، آن دسته از کاربرانی که در این دسته بندی قرا گرفتند پیامی را دریافت می‌کنند که در آن آمده است: یک حادثه امنیتی در وب سایت دیگری که مرتبط با فیس بوک نیست اتفاق افتاده است و حساب کاربری شما در معرض خطر قرار دارد زیرا شما در این دو وب سایت از رمز عبور یکسانی استفاده می‌کنید. این پیام امنیتی به شما می‌گوید که برای امن کردن حساب کاربری خود باید به چند سوال پاسخ داده و رمز عبور خود را تغییر دهید. برای حفاظت بیشتر تا زمانی که این فرآیند پایان یابد کسی قادر نیست تا شما را بر روی فیس بوک ببیند.

اوایل ماه اکتبر شرکت ادوب اعلام کرد که هکرها به شبکه کامپیوتری داخلی آن‌ها نفوذ کردند و کد منبع برخی از محصولات و اطلاعات مربوط به 2.9 میلیون مشتری را به سرقت برده اند. این هکرها اوخر ماه گذشته نام کاربری و رمز عبور رمزگذاری شده 150 میلیون کاربر ادوب را به صورت آنلاین افشاء کردند.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.