about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

انتشار شده در تاریخ

تغییر در فرماندهی سایبری نیروی هوایی

فرمانده بخش سایبری نیروی هوایی در فصل پاییز تغییر خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ رابرت اسکینر، فرمانده واحد 24ام سایبری نیروی هوایی امریکا، در تابستان 2018 به این سمت دست‌یافت. بر اساس اظهارات سخنگوی نبروی هوایی ایالات متحده، اسکینر به هاوایی خواهد رفت تا فرماندهی، کنترل ارتباطات و مدیریت سایبری را تحت اختیار بگیرد. این موضوع در حالی است که تاکنون هیچ جایگزینی برای او معرفی نشده است.

واحد 24 ام نیروی هوایی،  سرویس بخش سایبری فرماندهی سایبری ایالات‌متحده است. اسکینر در نقش فعلی خود، مسئول برنامه‌ریزی، هماهنگی و اجرای عملیات سایبری در فرماندهی اروپا و فرماندهی انتقال و استراتژیک است.

در حقیقت، نیروهای سایبری تحت فرماندهی اسکینر نقش خود را در خنثی کردن تلاش‌های روسیه برای ایجاد اخلال در انتخابات میان‌دوره‌ای 2018 ایفا کردند.

نیروهای سایبری نیروی هوایی همچنین در میان سازمان‌دهی مجدد یک سازمان داخلی بزرگ هستند. نیروی هوای، بخش‌های 24 ام و 25 ام را باهم ادغام خواهد کرد و یک بخش یکپارچه جنگ اطلاعاتی پدید خواهد آورد. این بخش‌ها مسئول جاسوسی، نظارت و شناسایی هستند که هم‌اکنون نیز حدود 40 درصد نیروهای سایبری نیروی هوایی را تشکیل می‌دهند.

تد اوچیدا (Ted Uchida)، معاون عملیات در فرماندهی بخش‌های 24 ام و 25 ام سازمان مادر نیروی هوایی در همایشی در ماه آوریل گفت:

ما دریافته ایم که سایبر عنصر جنگ اطلاعاتی و (نزاع حوزه الکترومغناطیسی) بزرگی است که ما در آن قرار داریم. بررسی فضای سایبری در خط و مسیر عملکردی خود یک تحلیل ناقص است. ما متوجه شده‌ایم که این واقعاً یک جنگ اطلاعاتی است.

عزیمت اسکینر از بخش سایبری نیروی هوایی منجر به حذف یک فرد دیگر می‌شود که می‌تواند به جنگ اطلاعاتی جامع در نیروی هوایی منجر شود.

ماری اوبراین (Mary O’Brien)، فرمانده بخش 25 ام نیروی هوایی در قسمت معرفی صفحه خود در صفحه نیروی هوایی نوشته است که او در روز 30 جولای توسط مجلس سنا تائید شد و سومین ستاره خود را دریافت کرد تا به‌عنوان معاون رئیس کارکنان اطلاعات، تجسس، شناسایی و عملیات سایبری جایگزین ورالین جیمیسون (  VeraLinn Jamieson) شود. جیمیسون در ژانویه 2020 بازنشسته خواهد شد.

این سازمان که در اوایل سال جاری تشکیل شد، پس از بین بردن عملکردهای اخیر رئیس اصلی حوزه اطلاعات، بر ارتباطات سایبری آفندی و پدافندی و نیز ارتباطات تاکتیکی نظارت خواهد کرد.

در حال حاضر مشخص نیست که آیا یک شخصیت نظامی دو ستاره یا سه ستاره، سازمان جدید ادغام‌شده نیروی هوایی را رهبری خواهد کرد و یا اینکه چه زمانی این ادغام به‌صورت رسمی انجام خواهد شد. مقامات قبلاً این ادغام را برای تابستان امسال برنامه‌ریزی کرده بودند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد