about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

تعیین اینترنت به عنوان حقوق بشر

بارنی سندرز، نامزد ریاست جمهوری آمریکا قصد دارد خدمات اینترنتی را به عنوان بخشی از حقوق بشر معرفی کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ الیزابت وارن (Elizabeth Warren)، سناتور و کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا در آگوست 2019 پیشنهاد داد، 85 میلیارد دلار روی توسعه اینترنت پرسرعت در مناطق روستایی و محروم این کشور سرمایه‌گذاری شود. با وجود این بارنی سندرز (Bernie Sanders)، رقیب انتخاباتی وی اعتقاد دارد این مبلغ بسیار کم است. وی طرح ارائه اینترنت پهن باند با بودجه 150 میلیارد دلاری را پیشنهاد داد که بسیار فراتر از طرح وارن است.

ساندرز قصد دارد غول‌های ارتباطی و رسانه‌های بزرگ آمریکایی را از بین ببرد و شرکت‌ها را مجبور کند، خدمات اینترنتی خود را بیش از گذشته در دسترس محرومان قرار دهند. همچنین قیمت‌گذاری بهتر اینترنت پهن باند اطمینان حاصل کنند. وی می‌خواهد خدمات اینترنتی را به عنوان حقوق بشر معرفی کند.

سندرز گفت:

دقیقاً مانند رییس جمهور روزولت (Roosevelt) که برق را به طور مساوی میان همه مزارع و جوامع روستایی در بیش از 80 سال پیش توزیع کرد، به عنوان رییس جمهور آینده من کار مشابهی را با اینترنت پر سرعت انجام می‌دهم.

علاوه بر سندرز و وارن، مقامات دیگری نیز طرح‌های مشابهی را پیشنهاد داده‌اند. برای مثال جو بایدن (Joe Biden)، مشاور سابق رییس جمهور، بودجه 20 میلیارد دلاری درخواست کرده است. از طرفی پیت بودجج (Pete Buttigieg)، شهردار ساوت بند ایالت ایندیانا، قصد دارد طرحی با نام «اینترنتی برای همه» (Internet For All)، مبحث آزادی‌های اینترنت را مجدداً راه‌اندازی کند.

سندرز توضیح داد، کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) را مسئول رده‌بندی اپراتورهای اینترنتی می‌کند. درست به مانند کاری که در زمان اوباما با ارائه‌دهندگان خدمات تلفن همراه انجام گرفت. این کار باعث می‌شود کمیسیون ارتباطات فدرال نه تنها قوانین آزادی‌های اینترنت  را دوباره احیا کند، بلکه توانایی قانون‌گذاری مجدد آن را داشته باشد. موضوعی که در دوران اوباما نیز با وجود قانونی شدن، جلوی اجرای آن گرفته شد.

طرح سندرز نیاز دارد تا ارائه‌دهندگان خدمات پهن باند بسته‌های اینترنت پایه را با قیمتی مقرون به صرفه ارائه دهند. همچنین باید از ارائه اینترنت رایگان به ساکنان پناهگاه‌ها اطمینان حاصل شود. همچنین در این طرح اپراتورها از ارائه محتوا منع می‌شوند. برای نمونه وظایف AT&T و کامکست (Camcast) به عنوان تولیدکننده محتوا و ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی از یکدیگر جدا می‌شوند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد