about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تعویق مجدد حراج طیف 5G در هند

حراج مورد انتظار طیف 5G هند دوباره به تعویق افتاد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که هند بعید است تاریخ خود را درخصوص خدمات 5G حفظ کند زیرا به نظر می‌رسد حراج طیف دوباره به تعویق افتاده است.

دولت هند قصد داشت حراج طیف 5G را در ماه ژوئن امسال برگزار کند و در 15 اوت، روز استقلال هند، راه‌اندازی تجاری آن آغاز شود.

به گفته محققان، دلیل اصلی تأخیر این است که دولت نمی‌تواند تصمیم بگیرد که آیا طیف را مستقیماً به شرکت‌ها برای شبکه‌های خصوصی 5G اختصاص دهد یا آن را به حراج بگذارد.

در ماه می سال جاری، کمیسیون ارتباطات دیجیتال هند، بالاترین نهاد تصمیم‌گیر وزارت ارتباطات، حراج طیف 5G را مطابق با توصیه‌های سازمان تنظیم مقررات مخابرات هند (TRAI) تصویب کرد.

با این حال، کابینه اتحادیه هنوز آن را پاک نکرده است. علاوه بر این، حتی پس از تصویب کابینه، ممکن است بیش از یک ماه طول بکشد تا دولت آگهی دعوت درخواست‌ها را صادر، آژانسی را برای انجام مزایده تعیین و شرایط و ضوابط را نهایی کند.

کارشناسان معتقدند که با توجه به اینکه هفته اول ژوئن 2022 به پایان رسیده و کابینه هنوز توصیه‌ها را تأیید نکرده است، تردیدی وجود ندارد که حراج طیف 5G به تعویق بیفتد.

گزارش شده که چندین نهاد صنعتی و عوامل فناوری هند از دولت این کشور می‌خواهند تا طیف 5G را به آنها تخصیص دهد تا تحول دیجیتال شرکت‌ها را تسریع بخشد. سازمان تنظیم مقررات مخابرات هند همه گزینه‌ها را برای شبکه‌های خصوصی توصیه کرده بود.

چندین شرکت فناوری هندی، از جمله «Tech Mahindra»، «HCL Technologies»، ویپرو (Wipro)، «Infosys» و «Tata Communications»، مایل به ایفای نقش در بخش خصوصی 5G هستند و تلاش می‌کنند تا طیف را مستقیماً از دولت دریافت کنند.

Tata Communications احتمالاً در مزایده‌ها شرکت خواهد کرد، زیرا قبلاً دارای مجوز ارائه دهنده خدمات اینترنت (ISP) است.

تأخیر در راه‌اندازی 5G برای هند چه معنایی دارد؟ به نظر می‌رسد ارائه دهندگان خدمات عجله‌ای برای راه‌اندازی خدمات 5G ندارند، بنابراین تأخیر به آنها آسیبی نمی‌رساند.

اخیرا،، گوپتال ویتال (Gopal Vittal)، مدیر عامل «Bharti Airtel»، در تماسی گفت که خدمات تجاری 5G در سال‌های 2022 و 2023 عرضه محدودی خواهد داشت، زیرا اکوسیستم توسعه نیافته است.

با این حال، وضعیت متفاوتی برای شرکت‌ها، از جمله صنعت 4.0، وسایل نقلیه خودران، جراحی از راه دور و غیره وجود دارد. شبکه‌های خصوصی یکی از محرک‌های اصلی 5G هستند و از این رو شرکت‌های مخابراتی هند برای دستیابی به انحصار در مورد طیف اصرار دارند.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.