about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بیش از 30 شرکت فناوری بزرگ و شاخص جهان، متعهد شدند که از کمک و حمایت حملات سایبری دولتی، خودداری کنند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مایکروسافت، فیس‌بوک و بیش از 30 شرکت بین‌المللی فعال حوزه فناوری، روز سه‌شنبه، مورخ 17 آوریل، با انتشار بیانیه‌ای مشترک، متعهد شدند که از حملات سایبری تحت حمایت دولتی، در هیچ کشوری حمایت و پشتیبانی نکنند.

بر اساس موافقت نامه امنیت سایبری یاد شده، شرکت ها متعهد شدند که فارغ از انگیزه های ایدئولوژیک و ژئوپلیتیک، با تمام توان از همه مشتریان خود در برابر حملات سایبری حفاظت کنند. به عقیده بسیاری از کارشناسان، جهان در سال آینده شاهد سطح بی سابقه ای از حملات سایبری چون واناکرای و نات‌پتیا خواهد بود.

برد اسمیت (Brad Smith)، مدیر مایکروسافت، طی بیانیه ای در این مورد اعلام کرد که حملات ویرانگر سایبری سال گذشته، مبین نیاز به عزم جمعی برای مقابله با تهدیدات است و تقویت دفاع سایبری به صورت انفرادی نمی تواند راهکار نهایی حل بحران های آینده باشد.

طبق پیش بینی کارشناسان، میثاق نامه یاد شده، همچنین ضامن ایجاد نوع جدیدی از مشارکت رسمی و غیر رسمی میان صنایع و شرکت ها با متخصصان امنیت سایبری در راستای اشتراک گذاری تهدیدها و هماهنگی اطلاعات مربوط به آسیب پذیری ها است.

علاوه بر شرکت های مایکروسافت و فیسبوک، به 32 موسسه دیگر ازجمله سیسکو (Cisco)، جونیپر نتورکز (Juniper Networks)، اوراکل (Oracle)، نوکیا، دل (Dell) و شرکت امنیت سایبری سیمنتک (Symantec)، فایر آی (FireEye) و ترند میکرو (Trend Micro) نیز می توان اشاره کرد.
این در حالی است که سایر شرکت های شاخص چون: آمازون، اپل، آلفابت و توییتر، از امضای این توافق نامه، سر باز زده اند.
 

تازه ترین ها
ترامپ:
1405/05/18 - 17:38- آمریکا

ترامپ: دارندگان خودروهای برقی دیوانه و بیمار هستند

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اظهاراتی را علیه دارندگان خودروهای برقی مطرح کرد.

سرمایه‌گذاری
1405/05/18 - 17:05- سایرفناوری ها

سرمایه‌گذاری اس‌کی هاینیکس در تولید DRAM و NAND

شرکت اس‌کی هاینیکس مبلغ ۳۸ میلیارد دلار در تولید DRAM و NAND سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

تقویت
1405/05/18 - 16:26- هوش مصنوعي

تقویت حفاظت‌های زیست‌شناسی مدل فِیبل ۵ توسط آنتروپیک

آنتروپیک، حفاظت‌های زیست‌شناسی مدل فِیبل ۵ را جهت آزمایش‌های بهداشتی، بالینی و آموزشی تقویت کرد.