about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دولت متعهد به اقدامات سختگیرانه برای مهار کلاهبرداری‌های سایبری است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آشوینی وایشناو (Ashwini Vaishnaw)، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هند، در پاسخ به یافته‌های تحقیقات «Indian Express» در مورد ایجاد شماره‌های موبایل در حوزه قضایی خارجی از سوی کلاهبرداران در هند به دلیل کلاهبرداری در واتس‌آپ (WhatsApp)، گفت که مرکز متعهد به برداشتن گام‌های سخت برای مهار کلاهبرداری‌های سایبری است.

وی در واکنش به این سؤال که آیا دولت در مورد این کلاهبرداران فعال در هند اطلاعی دارد، اظهار داشت :

«این بخش بزرگی است که ما باید کاملاً روی آن تمرکز ‌کنیم تا هر چیزی که می‌تواند تقلب ایجاد کند را شناسایی کنیم. این کار ممکن است نیاز به اقدامات بسیار خشن داشته باشد، اما دولت متعهد است که این اقدامات سخت را انجام دهد. اگر مکانیسم جدید یا روش جدیدی پیدا کردید که افراد با آن کلاهبرداری‌ها را ایجاد می‌کنند، لطفاً با ما در میان بگذارید. ما اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.»

در 13 می سال جاری، ایندیان اکسپرس به دنبال مکالمات خود با افرادی که در سیل اخیر تماس‌های کلاهبرداری در واتس‌آپ درگیر بودند، در مورد روندی که از طریق آن افراد می‌توانند به راحتی شماره تلفن‌های هر حوزه قضایی خارجی را از داخل خود هند ایجاد کنند، گزارش داده بود.

تحقیقات نشان داده که این کلاهبرداری یک صنعت چند میلیون دلاری است که در آن کلاهبرداران به طور عمده از 3 راه به شماره‌های بین‌المللی دست می‌یابند :

  1. وب‌سایت‌های دسترسی رایگان که شماره تلفن‌های مجازی هر کشور را تولید می‌کنند.
  2. پلتفرم‌هایی که چنین شماره‌هایی را با هزینه‌ای که از طریق ارز دیجیتال پرداخت می‌شود ایجاد می‌کنند.
  3. اکوسیستم پر رونق مردم در پلتفرم‌هایی مانند تلگرام و «eBay» که چنین اعدادی را تولید می‌کنند.

کارشناسان امنیت سایبری و کلاهبرداران فاش کردند که پرداخت اندکی در حدود 500 روپیه به صورت بیت‌کوین یا اتریوم باعث می‌شود کلاهبردار بالقوه یک حساب واتس‌آپ با شماره تلفن از هر حوزه قضایی خارجی داشته باشد. یکی از کلاهبرداران به پلتفرمی به نام «smscodes.io» اشاره کرد که از طریق آن می‌توان شماره تلفن تعدادی از کشورها از جمله ایالات متحده و بریتانیا، لهستان، فیلیپین، اندونزی و مالی و غیره را ایجاد کرد؛ علاوه بر ایجاد شماره تلفن، برنامه رمز عبور یکبار مصرف (OTP) مورد نیاز برای ایجاد حساب تجاری در واتس‌آپ را نیز تولید کرد.

راه دیگری که کلاهبرداران برای به دست آوردن این شماره‌ها در پیش می‌گیرند، خرید آنها از یکی از صدها فروشنده در پلتفرم‌هایی مانند تلگرام و eBay است. تحقیقات نشان داد که یک شماره بین‌المللی را می‌توان با حدود 100 روپیه خریداری کرد، در حالیکه قیمت برای خریدهای عمده کاهش می‌یابد.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.