about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تعطیل شدن سرویس Vine در ماه‌های آتی

توئیتر اعلام کرد که به‌زودی سرورهای آپلود سرویس واین را خاموش خواهد کرد تا مقدمات اولیه تعطیل شدن همیشه این به سرویس اشتراک‌گذاری ویدئویی کلید بخورد.

کمتر از 4 سال از معرفی سرویس به اشتراک‌گذاری ویدئویی Vine، شرکت توسیتر ساعاتی پیش در یک بیانیه رسمی اعلام کرد که این سرویس به مرور زمان تعطیل خواهد شد.

Vine یک اپ موبایل تحت مالکیت توییتر است که کاربران را قادر می‌سازد ویدئو کلیپ‌های کوتاه بسازند و ارسال کنند. این سرویس با حداکثر طول کلیپ ۶ ثانیه ارائه شد و می‌تواند در خدمات شبکه‌ای اجتماعی چون توییتر و فیس‌بوک به اشتراک گذاشته‌شده یا قرار داده شود.

در همین حال هرچند چندی پیش شایعاتی مبنی بر احتمال افزایش محدودیت زمان ویدئوهای توییتر و Vine به 140 ثانیه منتشر گردید، با این حال توئیتر که شرکت توسعه‌دهنده واین محسوب می‌شود، ساعاتی پیش اعلام کرد که امکان آپلود ویدئوهای جدید بر روی این سرویس قطع گردیده تا به مرور زمان مقدمات تعطیل کردن همیشگی واین فراهم شود.

در بیانیه این شرکت ذکرشده است که اپلیکیشن‌های موبایلی این سرویس فعلاً در دسترس خواهند بود و اینکه از طریق این برنامه‌ها و یا وب‌سایت اصلی سرویس، امکان مشاهده و یا دانلود ویدئوهای کاربران کماکان وجود خواهد داشت، با این حال قابلیت آپلود ویدئوهای جدید به کلی حفظ‌شده است.

لازم به ذکر است که توسیتر در سال 2013 و در حالی که علاقه کاربران به انتشار ویدئوهای کوتاه در حال افزایش بود، سرویس واین را معرفی کرد؛ با این حال با به وجود آمدن سرویس‌های مشابهی همچون اینستاگرام، به نظر می‌رسد واین کشش و ظرفیت حفظ کاربران خود را نداشته و همین موضوع توئیتر را مجاب به تعطیل کردن آن کرده است.

این نکته را بایستی متذکر شویم که توئیتر هم‌اکنون با بحران مالی دست و پنجه نرم می‌کند، به‌طوری‌که هر از چند گاهی اخباری مبنی بر به فروش رفتن آن به گوش می‌رسد؛ از این رو مدیران این شرکت می‌کوشند با تعدیل نیروی 9 درصدی و یا تعطیل کردن سرویس‌های اضافی، بار مالی را تا حد امکان کم کنند.

 

تازه ترین ها
تلاش
1404/02/15 - 23:35- جنگ سایبری

تلاش هکرهای پاکستانی برای نفوذ به سایت‌های دفاعی هند

گروه‌های هکری پاکستان تلاش کردند به سایت‌های دفاعی هند نفوذ کنند و اطلاعات حساس پرسنل فاش شد.

مهلت مجدد به تیک‌تاک توسط ترامپ

در بحبوحه تنش‌های شدید بین آمریکا و چین، ترامپ از تمدید مهلت واگذاری تیک‌تاک خبر داد.

راه‌اندازی
1404/02/15 - 21:52- سایرفناوری ها

راه‌اندازی تولید فیلم در گوگل

گوگل، بخش جدیدی را برای تولید فیلم و سریال راه‌اندازی کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.