about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

معاون وزیر نیرو توضیح داد به منظور جلوگیری از قطعی و سو استفاده از برق ایران، تعرفه برق ماینرها بر پایه برق صادراتی محاسبه می‌گردد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، به نقل از «ارز دیجیتال»؛ معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت که اگر اقدام موثری در زمینه مصرف برق واحدهای استخراج بیت‌ کوین صورت نگیرد این امر به شدت برای صنعت برق مشکل‌ساز خواهد شد و ممکن است مجبور به اعمال تعرفه برق صادراتی برای استخراج‌کنندگان شویم.

 روز گذشته این موضوع در هیئت دولت بررسی شد و معاون وزیر نیرو نیز خبر داد که احتمالاً از هفته آینده نرخ تعرفه برای واحدهایی که در حال استخراج ارز دیجیتال هستند، اصلاح می‌شود.

همایون حائری معاون برق و انرژی وزیر نیرو می‌گوید که نرخ در نظر گرفته شده برای این بخش، همان نرخ صادراتی برق است و با تصویب آن هر واحدی اعم از کشاورزی، دامداری، اداری و حتی مدارس که مشخص شود در حال استخراج بیت کوین هستند، باید با این نرخ هزینه برق مصرفی را بپردازند.

حائری معتقد است که برق در ایران به این خاطر ارزان است که رفاه حال مصرف‌کنندگان داخلی بیشتر شود، نه آنکه از این برق ارزان برای کسب و کارهای خارجی استفاده شود.

قیمت برق صادراتی چقدر است؟

همایون حائری در پاسخ به این سؤال که نرخ پیشنهاد شده به هیأت دولت برای استخراج بیت کوین چقدر است؟ توضیح می‌دهد:

نرخ صادراتی برق بسته به شرایط و فصل متفاوت است. اما با تأیید دولت برای استخراج‌کنندگان ارز دیجیتال نیز این نرخ اعمال خواهد شد.

راه تشخیص متخلفان

حائری درباره نحوه تشخیص متخلفان می‌گوید:

برای تولید هر واحد از این نوع ارز دیجیتال، به اندازه مصرف ۲۸ مشترک، برق استفاده می‌شود که ادامه چنین روندی خطرناک است. از این‌رو بعد از تصویب پیشنهاد ارائه شده، همکاران ما به دقت میزان مصارف را بررسی خواهند کرد و سپس سراغ هر مشترکی که مصرفش بالاتر از حد نرمال باشد، می‌روند.

این مقام مسئول با ابراز نگرانی نسبت به سوءاستفاده عده‌ای از برق ارزان، اظهار می‌کند:

اگر روند استخراج این ارزهای دیجیتال به همین نحو ادامه یابد، پیش‌بینی می‌شود مصرف آنها به بیش از ۲ هزارمگاوات برسد. تعیین نرخ واقعی برق صادراتی برای این فعالان کمک خواهد کرد استخراج ارز مجازی در مسیر درست قرار گیرد. بی‌توجهی به این موضوع منجر به کمبود برق در ساعات اوج مصرف (پیک) خواهد شد.

به گفته معاون وزیر نیرو بعد از شناسایی متخلفان با آنها برخورد خواهد شد.

خاموشی نداریم، اگر…

صنعت برق سال گذشته در شرایطی قرار گرفت که با خاموشی‌های متعددی مواجه شد. یکی از دلایل آن کمبود تولید برق از نیروگاه‌های برق آبی بود. حائری می‌گوید به خاطر بارش‌های اخیر، امسال این مشکل وجود ندارد و با افزایشی که طی یک سال اخیر در تولید برق رقم خورده است، امسال صنعت برق می‌تواند پیک ۵۹ هزار مگاوات را نیز تحمل کند.

معاون وزیر نیرو توضیح می‌دهد:

به‌طور معمول در ایران سالانه ۵ درصد رشد مصرف داریم. اما سال گذشته با مدیریتی که انجام شد، پیک مصرف به ۵۷ هزار و ۹۷ مگاوات رسید که ۲.۹ درصد رشد نسبت به سال قبل خود داشت. امسال نیز اگر با مدیریت مصرف، میزان رشد پیک ۲.۵ درصد باشد، شاهد خاموشی نخواهیم بود. یعنی مصرف پیک امسال باید ۵۸ هزار و ۵۰۰ مگاوات باشد که مهار آن نیاز به صرفه‌جویی تمام مشترکان دارد.

برای سال‌جاری وزارت نیرو و شرکت توانیر ۱۱ محور کاهش مصرف در نظر گرفته‌اند. حائری می‌گوید که اگر تمام مشترکان یک لامپ اضافه را خاموش کنند میزان مصرف در پیک حدود یک هزار مگاوات کاهش خواهد یافت. در حالی که برای تولید این یک هزار مگاوات نیاز به ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری از بیت‌المال است.
این مقام مسئول تنبیه پرمصرف‌ها را یکی از راه‌های مدیریت مصرف امسال عنوان می‌کند و ادامه می‌دهد:

هدف از اعمال افزایش ۱۶ درصدی تعرفه‌ها از خردادماه تنبیه پرمصرف‌ها و تغییر ذائقه مصرفی آنهاست. اما باید به گوش مشترکان برسانیم که اگر ۱۰ درصد مصرفشان را نسبت به سال گذشته کاهش دهند، ۲۰ درصد از هزینه صورتحساب آنها کاسته خواهد شد. یعنی تشویق نیز در این طرح در نظر گرفته شده است.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.