about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ داوود زارعیان با حضور در بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها با اشاره به اینکه شرکت مخابرات ایران در حال هماهنگی با شرکت ارتباطات زیرساخت برای حل مشکل فروش پهنای باند اینترنت است، گفت: ما با اصل برخورد و قطع شدن لینک‌های ارتباطی مخالفیم و معتقدیم نباید بدهی موجب برهم خوردن تعاملات با شرکت زیرساخت شود.
وی گفت: با وجود اینکه رویکرد شرکت ارتباطات زیرساخت قطع فروش پهنای باند اینترنت است، به دنبال پرداخت بدهی‌های خود در ۶ استان مطرح‌شده هستیم.
معاون شرکت مخابرات ایران مبلغ بدهی مخابرات در این ۶ استان را ۲ تا ۴ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: پیش از این نیز، بدهی دو استان مازندران و همدان را پرداخت کرده‌ایم.
وی با اشاره به اینکه با مدیران عامل استان‌ها هماهنگی برای پرداخت بدهی صورت گرفته است، گفت: سیاست‌های تعرفه‌ای مخابرات مشکلاتی را برای این شرکت به وجود آورده و تا زمانی که این سیاست‌ها حل نشود، کم‌وبیش محدودیت‌هایی در پرداخت‌های مخابرات به دولت وجود خواهد داشت.
زارعیان با اشاره به اینکه صورت‌جلسات هماهنگی با شرکت ارتباطات زیرساخت را به‌زودی پاسخ خواهیم گفت، ادامه داد: برای پاسخ به درخواست شرکت ارتباطات زیرساخت نیازمند زمان برای بررسی اعداد و ارقام و وصول چک هستیم.
وی با تأکید بر اینکه در صورتی که ظرفیت پهنای باند کم باشد در استان‌های مدنظر فروش ADSL نخواهیم داشت، گفت: مخابرات درخواست ۲ تا ۱۰ لینک STM۱ در هر استان را به زیرساخت داده است و چنانچه زیرساخت با فروش ۲ لینک STM۱ در این ۶ استان موافقت کند، مشکل ما حل خواهد شد.
دو هفته پیش شرکت ارتباطات زیرساخت به دلیل بدهی‌های مخابرات، دستور توقف فروش پهنای باند اینترنت به این شرکت را صادر کرد.

 

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/02/15 - 18:50- جنگ سایبری

پیش‌بینی تازه اف بی آی درباره فعالیت‌های گروه‌های طوفان چین

با گذشت نزدیک به دو سال از افشای عمومی حمله گروه هکری تحت حمایت دولت چین به زیرساخت‌های حیاتی آمریکا، تهدید ناشی از آن همچنان ادامه دارد.

بی‌خبری
1404/02/15 - 18:40- جرم سایبری

بی‌خبری بیماران، ماه‌ها پس از افشای داده‌های آزمایشگاهی

بیش از ۱۱ ماه پس از آن‌که یک گروه باج‌افزاری داده‌های شرکت خدمات پاتولوژی بریتانیایی سینوویس را منتشر کرد، هنوز به بیماران آسیب‌دیده اطلاع داده نشده که چه اطلاعاتی از آن‌ها فاش شده است.

مقام
1404/02/15 - 18:29- آمریکا

مقام شورای امنیت ملی: دولت ترامپ سناریو را تغییر خواهد داد

یک مقام ارشد کاخ سفید روز پنج‌شنبه اعلام کرد که دولت ترامپ قصد دارد استفاده از اقدامات تهاجمی سایبری را به عنوان ابزاری برای قدرت ملی عادی‌سازی کند.