about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

محققان دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به تصویر سازی با استفاده از داده های شبکه WiFi شدند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛  به دانشگاه صنعتی امیرکبیر، محمدهادی کفایتی دانش آموخته دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مجری طرح «سنجش بدون‌سیم به کمک داده‌های تخمین کانال به روش یادگیری ماشین» گفت: هدف پایش محیط و سنجش اطلاعات آن با استفاده از اطلاعات موجود شبکه بی‌سیم WiFi بوده است.

وی گفت: در این تحقیق تصویری‌سازی از محیط با کیفیت قابل مقایسه با دوربین و با استفاده از این اطلاعات برای اولین بار در پژوهش‌ها، صورت گرفته است. همچنین تصویرسازی از محیط، به حالت چندگانه نیز توسعه داده شده است. کاربرد این روش در بهبود شرایط نظارتی محیط حضور افراد، بهبود حریم خصوصی افراد با جایگزینی مدل بجای دوربین ویدیویی و رفع نواقص دوربین‌های ویدیویی در شرایط اضطراری نظیر عدم وجود منبع نوری و یا وجود دود در محیط است.

وی تاکید کرد: نتایج این پژوهش به صورت مستقیم در صنایع مخابراتی، و سیستم‌های مرتبط با سلامت و نظارتی قابل استفاده است.

کفایتی افزود: «کیفیت برتر تصاویر تولید شده از محیط و افراد»، «بهبود حفظ حریم خصوصی افراد در روند نظارت محیط»، «امکان عملکرد در شرایط خاص همچون فقدان منبع نوری و یا وجود دود و مه در محیط»، «قابلیت پیاده‌سازی ساختار پیشنهادی در اکثر شبکه‌های مخابراتی بدون‌سیم متداول و امکان پیاده‌سازی کم هزینه» و «قابل استفاده در قالب نرم افزار برای محیط‌های تجاری و مسکونی» از ویژگی های این طرح به شمار می روند.

وی با بیان اینکه این طرح نمونه داخلی یا خارجی ندارد، گفت: یکی از ویژگی‌های اصلی طرح، پیشنهاد و توسعه ایده، مدل و پیاده‌سازی برای اولین بار بوده است.

پژوهشگر دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به مزیت های رقابتی طرح گفت: کیفیت بسیار بالاتر تصاویر خروجی در مقایسه با روش‌های سنتی تصویرسازی و موجود در گذشته، بهبود حریم خصوصی افراد در مقایسه با روش‌های نظارتی مبتنی بر تصاویر ویدیویی، محدودیت‌ها و نواقص کمتر برای استفاده در شرایط اضطراری در مقایسه با روش‌های نظارتی مبتنی بر دوربین ویدیویی از مزیتهای رقابتی پروژه به شمار می روند.

وی با اشاره به کاربردهای پروژه گفت: پایش سلامتی و فعالیت افراد در محیط، آشکارسازی نفوذ فرد به محیط و امکان استفاده در کنار سیستم‌های نظارتی مبتنی بر تصاویر ویدیویی برای رفع نواقص و محدودیت‌های آنها در رصد محیط از ویژگی های این طرح به شمار می روند.

اساتید راهنمای این پروژه دکتر حسن آقائی‌نیا و دکتر وحید پوراحمدی از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر بوده اند.

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.