about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه امنیت سایبری آمریکا و روسیه را تصویب کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه روسیه و آمریکا پیرامون عدم استفاده از فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات برای اهداف مجرمانه را تصویب کرد. بر طبق گزارش ریانووستی، شماری از کشورها ازجمله استرالیا، انگلیس، فرانسه، آلمان، کره جنوبی، ژاپن و آفریقای جنوبی نیز در نگارش قطعنامه مشارکت داشته‌اند. 

در سند قطعنامه آمده است:

مجمع عمومی سازمان ملل تأیید می‌کند که هنجارهای داوطلبانه و غیر الزام‌آور رفتار مسئولانه کشورها می‌تواند خطرات صلح، امنیت و ثبات بین‌الملل را کاهش دهد. کمک به استفاده از فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات برای اهداف صلح‌آمیز و جلوگیری از مناقشات ناشی از استفاده از آن‌ها به نفع همه کشورها است.

مجمع عمومی سازمان ملل  اعلام کرده ازآنجایی‌که شماری از کشورها در حال ارتقاء قابلیت‌های خود در زمینه فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات برای اهداف نظامی هستند این احتمال وجود دارد که استفاده از فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات در درگیری‌های آینده بین کشورها افزایش ‌یابد.

پیش‌تر نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در زمینه منع گسترش تسلیحات هسته‌ای جفری ابرهارت اعلام کرده بود تصویب پیش‌نویس این قطعنامه در نخستین کمیته مجمع عمومی سازمان ملل متحد گواهی بر این است که دو کشور می‌توانند تا جایی که ممکن است با یکدیگر همکاری کنند. 

در پیش‌نویس قطعنامه که چندی پیش به سازمان ملل ارائه شده بود، تأکید شده بود اتخاذ هنجارهای داوطلبانه برای رفتارهای مسئولانه در حوزه امنیت سایبری تهدیدات صلح و ثبات بین‌المللی را کاهش می‌دهد. 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد