about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ این مصوبه با توجه به‌ضرورت توسعه خدمات باند پهن ثابت در کشور به‌موازات توسعه خدمات باند پهن همراه و تقویت فضای رقابتی و استفاده بهینه از منابع محدود طیف فرکانسی، اتخاذ شده است.
علی‌اصغر عمیدیان دبیر کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در این باره گفت: بر اساس این مصوبه، رگولاتوری در باندهای فرکانسی ۲۳۰۰، ۲۶۰۰ و ۳۵۰۰ مگاهرتز، برای استفاده متقاضیان به روش TDD، باند فرکانسی واگذار می‌کند که این واگذاری به دلیل محدودیت در باندهای فرکانسی در دسترس، از طریق مزایده انجام می‌شود. همچنین برای بهره‌برداری بهینه از فرکانس، دریافت‌کننده باید به دیگران خدمات ارائه کند.
وی درباره شرایط متقاضیان در باندهای فرکانسی متفاوت نیز گفت: در باند فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز، سهم غالب در اختیار مجموعه‌ای متشکل از حداقل ۳ دارنده پروانه FCP و یا FTTX خواهد بود، علاوه بر آن دارندگان پروانه تلفن همراه نیز می‌توانند به نحوی در پروانه سهم داشته باشند که غالب نباشند.
معاون وزیر ارتباطات افزود: در باند فرکانسی ۲۶۰۰ مگاهرتز شرایط متفاوت بوده و اولویت با دارندگان پروانه تلفن همراه و بی‌سیم ثابت (وایمکس سابق) است و البته دارندگان پروانه FCP و FTTX نیز با شرایطی امکان مشارکت در پروانه را خواهند داشت؛ اما در باند ۳۵۰۰ مگاهرتز همه دارندگان پروانه می‌توانند متقاضی دریافت پروانه بوده و در آن سهیم باشند.
عمیدیان تصریح کرد: دارنده پروانه در هر یک از باندهای فرکانسی ۲۳۰۰، ۲۶۰۰ و ۳۵۰۰ مگاهرتز باید تمامی ظرفیت شبکه موضوع پروانه خود را به‌صورت عمده‌فروشی و بر اساس شرایط رقابتی عادلانه و اصل عدم تبعیض در اختیار سایر دارندگان پروانه خدمات ارتباطی شامل FCP، MVNO، Servco، اپراتورهای تلفن همراه و وایمکس قرار دهد.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: بر این اساس تمامی اپراتورهای مجاز با رعایت شرایط مندرج در پروانه خود، از خدمات عمده‎‌فروشی دارنده پروانه استفاده خواهند کرد و البته برای استفاده اپراتورهای تلفن همراه از ظرفیت عمده‌فروشی دارنده پروانه، سقف تعیین شده است.
فراخوان شرایط و مستندات لازم برای برگزاری مزایده به‌زودی از سوی رگولاتوری منتشر می‌شود.

 

تازه ترین ها
وقتی
1404/02/14 - 08:19- ابزارهای هوشمند

وقتی ربات انسان‌نمای چینی از کنترل خارج می‌شود /فیلم

براساس ویدیویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، ربات انسان‌نمای شرکت چینی Unitree Robotics به نام H1 ناگهان از کنترل خارج می‌شود و حرکات عجیبی انجام می‌دهد.

استفاده
1404/02/14 - 08:08- هوش مصنوعي

استفاده از "هوش مصنوعی" در متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی را با استفاده از هوش مصنوعی گمنام کرده و در اختیار شرکت‌ها، جهت تولید مدل زبانی بزرگ قرار داده‌ایم.

برنامه‌نویسی
1404/02/14 - 08:02- هوش مصنوعي

برنامه‌نویسی سریع و دقیق با هوش مصنوعی

اپل با همکاری یک شرکت نوپا قصد دارد سکویی جدید راه‌اندازی کند که برنامه‌نویسی را با استفاده از هوش مصنوعی دقیق، ساده و سریع خواهد کرد.